StoryEditorOCM
Crna kronikaužas u slavoniji

Policija mu pokucala na vrata da ga odvede u zatvor, on pokušao pobjeći pa skočio s prozora - uslijedila je tragedija...

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
23. travnja 2024. - 13:49

Velika tragedija dogodila se danas ujutro na području Našica. Činjenica da mora u zatvor Zagreb i da se, po nalogu Županijskog suda u Osijeku, mora realizirati dovedbeni nalog, 47-godišnjem muškarcu nikako nije sjela, piše Jutarnji list.

Kad je otvorio vrata policajcima jutros oko 7.15 sati sav snen i kad su mu priopćili razloge njihova posjeta, kao i da s njima mora poći sve do metropole, pokušao je pobjeći. Utrčao je u prostor sobe, otvorio prozor i skočio s prvog kata obiteljske kuće na beton.

Stoga je osim policajaca u dvorište 47-godišnjaka vrlo brzo stigla i Hitna pomoć čijim je vozilom hitno prevezen u Opću županijsku bolnicu u Našice. No tamo je, unatoč svim intenzivnim naporima, preminuo od zadobivenih ozljeda.

- Temeljem naloga županijskog državnog odvjetnika u Osijeku, očevid na mjestu opisanog događaja obavlja očevidna ekipa PU osječko-baranjske - kažu iz PU osječko-baranjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:49