Dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem izražavamo iskrenu zahvalnost rodbini, prijateljima, susjedima, bivšim kolegama i učenicima koji su nam izrazili sućut i s nama dostojanstveno ispratili

PROF. MARINU FERIĆ

na vječni počinak te njen grob okitili cvijećem. Obitelj Vicka Ferića
Dana 1.XI.2020. navršava se mjesec dana od smrti dragog nam supruga, oca, djeda i brata

IVANA GAČIĆA

1.X.2020. - 1.XI.2020.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su nam usmenim ili pismenim putem iskazali sućut i ispratili ga na vječni počinak. Zahvalna i ožalošćena obitelj. Počivao u miru Božjem. Sv. misa zadušnica služit će se 2.XI.2020. (ponedjeljak) u 18 sati crkvi sv. Pavla, na Pujankama.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kako nas je napustila naša voljena

VESNA ĐOLONGA

Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i izrazima iskrene sućuti u trenucima naše tuge i oproštaja, najtoplije zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima kao i onima koji su uputili pisane riječi utjehe i sućuti. Sv. misa zadušnica služit će se u župnoj crkvi Sv. Ivana Trogirskog 7.XI.2020. u 8.30 sati u Žednom. Počivala u miru Božjem.
Navršava se trideset dana od smrti našeg dragog

ANTE BUŠIĆA RUŽIĆA

Hvala ti za tvoju ljubav i plemenitost. Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na ispraćaju našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Ožalošćena obitelj Sv. misa služit će se 31.X. u 8 sati u crkvi sv. Roka u Vinjanima Donjim. Počivao u miru Božjem!
Dana 30.X.2020. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

ANĐELKO VARVODIĆ

(Đele)
Zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su ga ispratili na vječni počinak. Sin Dragan, nevjesta Senka, unuk Robert i unuka Daniela Počivao u miru Božjem.
Dana 30.X.2020. navršava se mjesec dana kako nas je napustio naš dragi i nikad zaboravljeni

MARIJAN GALIĆ - SUČEVIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u teškom trenutku, usmeno i pismeno, želimo zahvaliti cijenjenoj rodbini, prijateljima i susjedima koji su sa nama na dostojanstven način ispratili našeg dragog Marijana. Posebnu zahvalu dugujemo dr. Duplančiću, kao i cjelokupnom medicinskom osoblju Odjela C.I.T. KBC Križine na iskazanoj profesionalnoj, nesebičnoj i ljudskoj brizi. Veliko hvala našemu don Nedjeljku Ribičiću na dirljivom opraštaju. S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Zahvalni: supruga Mara, sinovi Damir i Miroslav s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
30. listopad 2020 17:35