Dana 22. siječnja 2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada je otišao ususret Gospodinu naš voljeni

JURE ŠKOBALJ

Bio si nam svjedok žive vjere i uzor u svojoj dobroti, velikodušnosti, ljubavi i radosti. S ponosom i zahvalnošću ćemo te nositi u srcima i molitvama. Neizmjerno smo zahvalni svoj rodbini, prijateljima, kolegama, znancima i prijateljima iz DVD-a Omiš za utjehu, pomoć i dostojanstven ispraćaj. Hvala svima koji su nam izrazili sućut usmeno ili putem pisma i onima koji su mu počivalište okitili cvijećem. Posebno se zahvaljujemo našem župniku don Ljubi Paviću na predivnoj propovijedi i riječima punim nade i don Boži Plazibatu na molitvama. Sveta misa zadušnica služit će se 24.I.2021. u 8 sati u crkvi Sv. Ante i Gospe Snježne u Dućama. Zahvalna supruga i djeca
Dana 22.I.2021. navršava se mjesec dana, otkad nas je napustila naša voljena

MARIJA BEZMALINOVIĆ

1950. - 2020.
Premalo je riječi da ti kažemo koliko te volimo i koliko nam nedostaješ. S ljubavlju čuvamo uspomene na tebe. Hvala od srca svoj rodbini i prijateljima koji su u trenutcima najveće tuge bili uz nas i dostojanstveno ispratili našu voljenu na vječni počinak. Počivala u miru Božjem. Tvoji: Frane, Anđelka, Srđan i Marija Lena.
Tužni je mjesec dana otkad se ugasila svijeća koja je dogorjela. Zaspala je naša draga i plemenita teta

ZORKA UGRIN

Draga teto! Smrt je ugasila svjetlo života, ali nikada neće ugasiti ljubav i sjećanje na tebe. Ostavila si nam drage uspomene i nezaboravna sjećanja koja će vječno živjeti u nama. Za sve to od srca ti hvala. Gospodin u kojeg si vjerovala neka bude nagrada tvojoj dobroti. Hvala svima koji su našu dragu tetu posjećivali i bili joj blizu kad je trebalo, te je nose u svom sjećanju i molitvama. Tvoji zahvalni Lidija i Neno. Počivala u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se 23.I.2021. (subota) u 8 sati na Tugarima.
Dana 21. siječnja navršava se mjesec dana otkada nas je napustila naša voljena

MARA - MILENKA NIKOLIĆ

Ovim putem želimo zahvaliti rodbini, prijateljima i znancima koji su nam uputili riječi utjehe i našu pokojnicu ispratili na vječni počinak. Hvala ti za dobrotu, ljubav i veselje koje si nam nesebično darivala. U tišini vječnog mira, do ponovnog susreta u vječnosti neka te prate naše misli i molitve. Tvoji: sin Ivan s obitelji i obitelj pok. sina Ante Sv. misa zadušnica služit će se dana 21. siječnja u 18 sati u crkvi Sv. Roka u Manušu. Počivala u miru Božjem.
Dana 21.I.2021. godine, navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed, i brat

VITOMIR LELAS

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u teškim trenucima, zahvaljujemo rodbini i prijateljima na iskazanoj podršci. Voljeni naš, Hvala ti na svakom trenutku koje smo proveli zajedno. Uvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Počivaj u miru Božjem u krilu svoje majke Mile i oca Vlade. Zahvalna supruga i djeca s obitelji.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
21. siječanj 2021 18:20