Otiš’o je moj otac polako ...i što mati znala mi je reći Bog je dao srce mu od zlata S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. zauvijek napustio dobri čovjek, naš dragi otac, dida, punac, brat, stric, ujak i tetak

DUŠAN BORJAN

1930. – 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 31.X.2020. (subota) u 14 sati na groblju Sv. Arhanđela u Drnišu, u skladu s epidemiološkim mjerama. Ožalošćeni: kći Dijana, zet Mladen Vujčić, unuke Tina s Goranom i Zrinka, brat Petar, obitelj pok. brata Nikole i pok. sestre Milke, svastika Slavka Burnać s obitelji, obitelj Miletić i Čupić Počivao u miru.
Tužnim srcem javljamo da nas je dana 27.X.2020. godine napustila, tiho kako je i živjela, naša draga teta

HILDA HOHLA

1936. - 2020.
Sahranjena je na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: nećakinja Đorđa i nećak Igor s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28.X.2020. godine u 70. godini života, blago u Gospodinu preminuo naš dragi i voljeni suprug, otac i djed

IVAN ŽURIĆ

1951. - 2020.
Tihi ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je dana 30.X.2020. u užem krugu obitelji na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćena supruga Anka, sin Mate s obitelji i kćer Marina, obitelj pokojnog brata Ante, obitelj pokojne sestre Mande, sestra Ana s obitelji, brat Nikola s obitelji i sestra Marija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Umrla je naša voljena supruga, mama i baka

LADA BONAČIĆ

rođ. Grce 1948. - 2020.
U tuzi njen suprug Eugen, djeca Bartul i Jana, unuke Cvita i Kaja, sestra Rosa s obitelji, nevjesta Antonia, zet Vedran te ostala rodbina. Hvala ti na svoj pažnji, razumijevanju i ljubavi. Uvijek ćemo te čuvati u našim srcima. Počivala u miru Božjem. Posljednji ispraćaj je u Splitu dana 31. listopada 2020. u 11.30 sati na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Draga majko otišla si naglo i ostavila jednu veliku prazninu u našim srcima... Bila si prava majka i žena... Teško je prihvatiti činjenicu da nisi više među nama. Tvojima najdražima... Otišla si na jedan daleki put, na kojem ćemo se svi nekad ponovo sresti... Mirno spavaj draga majko i hvala ti za sve...

ANKA MATIJAŠ

1945. - 2020.
Sahrana će se održati dana 31.X.2020. god. u 15 sati na mjesnom groblju u Marini. Tvoje kćerke Marijana i Sandra, zetovi Hamid (Emilio) i Dragan, unuka Matea, sestre Jovanka i Marija s obiteljima i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život, tko vjeruje u mene ako i umre živjet će.“ (Iv 11,25) Javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 29.X.2020. blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

JOSIP KOVAČIĆ

1931. - 2020.
Tihi pogreb obavljen je u krugu obitelji 30.X.2020. na mjesnom groblju Ban – Podstrana. Ožalošćeni: supruga Viktorija, kćeri Maja i Anita, sin Ivo, zetovi Miran i Ljubo, nevjesta Marian, unučad Mirna i Marin, obitelj pokojnog brata Mire, obitelj pokojne sestre Ane, brat Slavko i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša voljena

AGATA ROMANIK

rođ. Zaović 1930.- 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju Martin u Našicama. U tuzi ostaju: suprug Petar, kći Ružica s obitelji, sin Damir s obitelji (odsutan), sestre Kata i Anica s obiteljima, obitelji pok. braće Ivice, Ilije i Petra, obitelji pok. djeverova Josipa (Baje) i Vinka, zaova Katica s obitelji te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. godine napustila naša voljena majka, baka, prabaka i svekrva

ANICA BRDAR

ud. Ivana rođ. Galić 1927. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u subotu 31.X.2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju u Svibu a nakon ukopa Sv. Misa služit će se u crkvi Blaženog Uznesenja Djevice Marije u Svibu. Ožalošćeni: sin Marijan s obitelji, kćeri: Zlata, Dragica i Nada s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
"Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko!" (Mt 5,8) S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo da je naš dragi suprug, otac, djed, brat, punac i svekar

ANTE TOMAŠ

pok. Mate 1939. - 2020.
usnuo blago u Gospodinu, dana 30. listopada 2020. u 81. god. života. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 31. listopada u 14.30 sati na mjesnom groblju Sustipan, u Sumpetru - Jesenice. Misa zadušnica održat će se u crkvi sv. Petra u 15.15 sati. Ožalošćeni: supruga Nediljka, sin Mate, kći Diana, unuke Jelena i Stošija, nevjesta Željka, zet Milan, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. sestre Katice, svastike Draga, Ivanka, Katica i Radojka s obiteljima, šure Roko, Boško i Branko s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Blago u Gospodinu napustila nas je naša voljena

ANĐA RADAN

pok. Grge 1950. – 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji na groblju „Svi Sveti“ Hrvace. Ožalošćeni: brat Ante, sestra č.s. Zorka, sestra Marija s obitelji i sestra Nevenka s obitelji Velika hvala časnim sestrama samostana Sv. Rafael Solin. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.X.2020. nakon duge i teške bolesti napustila naša draga majka, baka, sestra i punica

CVITA LIVAJA

ud. Marka 1939. - 2020.
Tihi ispraćaj obavljen je u krugu obitelji na mjesnom groblju Brštanovo. Ožalošćeni: kćeri Anđelka s obitelji i Vedrana, zet Josip, unučad Ante i Antonija, brat Božo s obitelji, jetrva Zora s obitelji, obitelji pok. zaova Mare i Anđe, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. iznenadnom smrću napustio naš dragi sin, brat, ujak i nećak

ILKO VUKMAN

pok. Ivana 1968. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 31.X.2020. u 15 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: majka Anka, sestra Ivana s obitelji, ujak Miro s obitelji, tete Marija, Tona i Ivanica s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Okrijepljena svetim sakramentima u 89. godini preminula je naša voljena majka, baka i prabaka

IVA PAŠALIĆ (STIPUŠA)

ud. Marka 1932. – 2020.
Pokop naše pokojnice održat će se 1.XI.2020. (nedjelja) u 14 sati na groblju Kolakovo u Šujici. Tijelo pokojnice bit će izloženo u kapeli gdje će obitelj primati izraze sućuti 1 sat prije sprovoda. Ožalošćeni: sinovi Stipe, Ivan i Jure (Duje) s obiteljima, Josip, Božo i fra Nikola, kćeri Ružica i Ljilja s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 29.X.2020. godine napustio naš voljeni tata, djed, pradjed, stric, ujac i tetak

IVAN KRIVIĆ

1934. - 2020.
Zbog trenutne epidemiološke situacije tiho je sahranjen u krugu obitelji dana 30.X.2020. godine na mjesnom groblju Sv. Nikole u Bajagiću. Ožalošćeni: sin Gabro s obitelji, kćeri Nada i Katica s obiteljima, obitelj pokojnog brata Mirke, obitelji pokojnih sestara Anđe, Marije i Milice te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. iznenadnom smrću u 66. godini života napustio naš dragi

JEROSLAV MARTINIĆ - PIPICA (BUCO)

1955. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u subotu 31.X.2020. u 15 sati na mjesnom groblju u Pučišća. Ožalošćeni: supruga Marija, kćeri Kate i Ivana, zet Stjepko, unuke Ivona i Marija, punica Vinka s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina. Nikad te zaboraviti nećemo !!! Počivao u miru.
"...kad čovjeka smrt nađe, ništa sobom ne ponese, već skrštene bijele ruke i pravedna djela svoja..." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.X.2020. godine blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, djed i svekar

JOSIP - ANTE ŠUŠNJARA

1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u subotu 31.X.2020. godine u 15 sati na gradskom groblju Sv. Mihovila u Trilju. Ožalošćeni: supruga Pera, sinovi: Ivan i Milan, nevjeste Kristina i Ivanka (žena pokojnoga sina Nevena), unučad: Josip, Iva, Ante, Petar i Marko, šura Ivanko Bošnjak s obitelji, svastike Anđelka i Ana s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, gospodin

MARKO TODORIĆ

(JEŽEV) 1932. - 2020.
blago u Gospodinu preminuo 30.X.2020. Pogreb dragog pokojnika bit će u subotu 31.X.2020. u 14.30 sati na groblju Svih Svetih - Zmijavci. Ožalošćeni: supruga Nada, sin Perica, kćer Nađa Peša, nevjesta Lidija, zet Tihomir, unučad Marko, Marin i Lucija, obitelj pok. brata Nedjeljka, obitelji Kusić, Kukavica i Jelavić te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30.X.2020. blago u Gospodinu preminula naša voljena

MILA BAKAVIĆ

ud. Mate Šavuljača 1932. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 31.X.2020. (subota) na mjesnom groblju Sv. Ivan - Sebišina u 14 sati. Ožalošćeni: sestra Manda s obitelji, obitelji pok. braće Ivana (Gale) i Ljube, obitelj pok. sestre Ane, djever Ante s obitelji, zaova Marija s obitelji, obitelj pok. djevera Ćipe te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. godine zauvijek napustila naša voljena majka, baka, prabaka, sestra i svekrva

MILA VRDOLJAK

(Mira) ud. Marijana rođ. Čikara 1938. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u subotu 31.X.2020. godine na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Grabu u krugu obitelji. Ožalošćeni: sinovi Ivan i Anđelko s obiteljima, brat Ivan s obitelji, sestra Anka s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Krijepila nas svojim molitvama. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
S velikom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. godine blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka i svekrva

NEVENKA BAN

ud. Stanka rođ. Bralić 1936. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u subotu 31.X.2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Krušvaru Ožalošćeni: sin Dragan s obitelji, sin Ante s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.X.2020. napustio naš dragi

STJEPAN MELJANAC

1927. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u Travniku. Ožalošćeni: supruga Dragica, obitelj i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustila naša draga

URSA MAREVIĆ

rođ. Šarić 1956. - 2020.
Posljednji ispraćaj održat će se u Pertu, Australia, u krugu njene obitelji. Ožalošćena obitelj Počivala u miru Božjem. Zbog trenutne situacije Covida molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja.
Dana 28.X.2020. napustila nas je voljena

ZORA MATIĆ

1937. - 2020.
Po vlastitoj želji tiho je ispraćena dana 30.X.2020. u krugu najuže obitelji i prijatelja na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Hrvoje, unuka Bruna, nevjesta Irena, nevjesta Ivanka, nećak Igor s obitelji, nećakinje Ana, Sašenka, Gordana, Zvjezdana i Ines s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26.X.2020. g., blago u Gospodinu preminuo nakon kratke bolesti, naš voljeni otac, brat, nono, pranono i punac

PETAR BORČIĆ

(LUJKICA) 29.IX.1939. - 26.X.2020.
Ispraćen je u krugu obitelji, u četvrtak 29.X.2020. g., na gradskom groblju u Komiži. Ožalošćeni: kćerke Mari i Lori, sestra Katica s obitelji, obitelj pok. sestre Nelde, unučad Toni, Anita i Martina, praunuka Iris, zet Goran, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Obitelj moli biti oproštena od posjeta žalovanja.
Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je preminula naša voljena

JAGODA KULIĆ

rođena Mikulčić 1937. - 2020.
Po želji pokojnice kremirana je dana 29.X.2020. Ožalošćeni: suprug Nikola, brat Mijo s obitelji i sestra Roza s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Shrvani bolom javljamo tužnu vijest rodbini i prijateljima da je preminuo naš voljeni sin, suprug, otac, djed, brat, ujak i zet

NIKŠA BOLJAT

1968. - 2020.
Za njim vječno u tuzi ostaju: supruga Ivana, sin Ante s obitelji, majka Jasna, otac Niko, brat Ante s obitelji, punica Stanka, punac Petar i ostala tugujuća rodbina. Posljednji ispraćaj bit će dana 31.X.2020. (subota) u 11 sati na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 26.X.2020. preminula je blago u Gospodinu naša draga majka, sestra, baka, prabaka i punica

ŠIMA ŠARIĆ

1932. - 2020.
Ispraćaj naše drage majke bit će 30.X.2020. na groblju Lovrinac od 13 do 13.30, a sahrana na mjesnom groblju Svete Marije u Gradcu, Drniš u 15 sati. Ožalošćeni: kćeri Milena, Mladena i Marina, zetovi Vjeko, Ante i Ivica, unučad Helena i Hajdi s obiteljima, Marko, Marin, Katarina, Lucija i Danica, praunuka Ema, obitelji pokojnih sestara Ive i Kate, sestra Pava s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina. Počivala u miru Božjem i krijepila nas svojim molitvama.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima te poklonicima njegove gitare da je dana 27.X.2020. iznenada preminuo naš dragi

GORAN LISTEŠ

1961. - 2020.
Sahranjen je dana 29.X.2020. u Rimu. Ožalošćeni: supruga Patrizia, sin Marco, brat Srđan sa suprugom, punac Giovanni, šogor Michele i obitelji Erceg, Marković, Listeš, Bubić, Jurić
Javljamo rodbini i prijateljima, da nam je dana 11.X.2020. zauvijek zaklopila oči naša draga majka i sestra

RUŽICA LUETIĆ

5.VII.1937. - 11.X.2020.
Zauvijek će nam nedostajati tvoj nezaboravan osmijeh, tvoja ljubav i dobrota. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice će se obaviti dana 31.X.2020. u subotu u 12 sati u Župi (Biokovska) u crkvi Ivana Krstitelja. Čuvali te anđeli nebeski i počivala u miru Božjem. Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega, što počivaš u sjeni Svemogućega reci Jahvi: Zaklone moj! Utvrdo moja! Bože moj u koga se uzdam. Ožalošćeni: sin Neven, kćer Petra, sestra Pepica i ostala tugujuća rodbina.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 29.X.2020. god. zauvijek napustio naš voljeni

ANTON KOVAČ

1946. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 30.X. 2020. u 16 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćena: nećakinja Katarina s obitelji. Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28. listopada 2020. u 68. godini života, nakon kratke i teške bolesti, preminula naša draga majka, baka, sestra, svekrva i punica

ANĐA BILOBRK

ud. Joze 1952. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak, 30. listopada 2020. u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana u Niskom. Ožalošćeni: sinovi Ante, Ljubo s obitelji i Marko s obitelji, kći Ana Skender s obitelji, braća Mate i Luka s obitelji, sestra Mila s obitelji, djever Milan, obitelj pok. zaove Milke Galić te ostala mnogobrojna rodbina. Molimo biti oprošteni od posjete žalovanja zbog trenutne situacije. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. napustio naš voljeni

DANIEL ČEŠLJAR

(Pepinov) 1938. – 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 30.X.2020. u 15 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila Proložac D. Ožalošćeni: supruga Milka, sin Pere, kći Mirjana Grabovac, nevjesta Ana, zet Marijan, unučad Nevena, Petra, Šimun, Ivan, Patrik, Daniel sa suprugom Kristinom i Klara - Marija sa suprugom Stjepanom, praunučad Mateo, Bruna i Sara, obitelj pok. brata Mate, obitelj pok. sestre Anke, strina Nevenka - Zavelinka s obitelji, obitelji šura Mate, te pokojnih Milana, Ivana i Slavka Bajića, svastike Anka Maršić i Marija Sekulović s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je naša supruga, mama, baka, sestra, teta, ujna, strina dana 27.X.2020. nakon teške bolesti preminula blago u Gospodinu

DUJKA RUŠČIĆ

rođ. Sablić 1936. - 2020.
Pogreb naše voljene pokojnice obavljen je u krugu obitelji na Novom groblju Solin dana 29.X.2020. Za njom tuguju: suprug Ante, kći Nada s obitelji, obitelj brata Nikole, obitelj sestre Anđe, obitelj pok. brata Mate, obitelj pok. sestre Marije, obitelj pok. brata Lovre, obitelj brata Bože, obitelj brata Ivice, obitelj pok. djevera Filipa, obitelj pok. zaove Milice te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.X.2020. napustio naš dragi suprug, otac, dida i brat

DUŠAN FRANIĆ

1929. – 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u užem krugu obitelji dana 29.X.2020. na gradskom groblju Laniština u Pločama. Molimo biti izuzeti od posjeta žalovanja iz epidemioloških razloga. Ožalošćeni: supruga Danica, sin Ivica, kćer Tanja, nevjesta Mirela, zet Mario, unučad Goran, Andrea, Davor, Ivan i Ana, sestre Matija i Mila s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
“ Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će”
Ivan 11,25
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša draga

FINKA BODROŽIĆ BRNIĆ

rođ. Mišković 1936. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se 30.X.2020. (petak) u 14 sati na mjesnom groblju Svib.
Nakon ukopa Sv. misa služit će se u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Svibu.
Ožalošćeni: kćeri Monika, Marija i Brigita s obitelji, brat Ante s obitelji, obitelji pok. braće Jakova, Rudolfa i Emila, sestre Ivka i Milka s obitelji, obitelj pok. sestre Ljube, obitelj pok. djeverova Stanka, Nediljka i Ivana, zaove Mara i Mila s obitelji te ostala rodbina i prijatelji.
Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.X.2020. god. napustila naša draga majka, baka, prabaka i sestra

IVANICA BILIĆ

rođ. Ribarević 1941. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je na mjesnom groblju u Bastu, u krugu obitelji. Ožalošćeni: kćer Željka, zet Ivo, unuke Marija i Ivanka s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oslobođeni kućnog žalovanja zbog novonastale situacije. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.X.2020. nakon kratke bolesti preminula naša voljena

JOSIPA CVITKOVIĆ

ud. Petra 1949. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 29.X.2020. na mjesnom groblju u Potravlju. Ožalošćeni: sestrična Vlatka s obitelji te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.X.2020. godine preminuo naš dragi

MARIJO MUSTAPIĆ

1973. – 2020. HRVATSKI BRANITELJ
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 30.X.2020. godine na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom u 15 sati. Ožalošćeni: brat Marko s obitelji, brat Ante, sestra Iva Petrušić s obitelji, stric Ante s obitelji, obitelj pok. strica Marka, tetka Iva Banovac s obitelji, tetka Zorka Nikolić s obitelji, ujac Boško Tavra, tetak Bariša s obitelji, tetka Ana s obitelji, Pere Mustapić s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je blago u Gospodinu napustio naš dragi

MATE GARAC - ĆUĆA

1921. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se 30.X.2020. (petak) u 14.30 sati na mjesnom groblju Svih Svetih - Zmijavci. Ožalošćeni: sinovi Marijan s obitelji, Nedo s obitelji, Josip s obitelji, Željko s obitelji, obitelj pok. brata Marijana, obitelj pok. sestre Mande te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.X.2020. godine iznenadnom smrću napustio naš dragi suprug, otac i djed

MILAN JAKUS GOLUB

pok. Marka 1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 30.X.2020. u 14 sati na mjesnom groblju Gorać - Vrsine. Ožalošćeni: supruga Nevenka, sin Ivica, kći Božena, nevjesta Marina, zet Ante, unučad Josip, Marija, Petra, Ivan, Marko, Luka i Jakov, te ostala tugujuća rodbina. Zbog trenutne situacije COVID-19 molimo biti oprošteni žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Preminula je naša draga

MIRJANA KOS (MIRA)

rođ. Breko 1931. - 2020.
Tihi ispraćaj u krugu obitelji održan je 29.X.2020. na groblju Sv. Frane u Sinju. Počivala u miru Božjem.
Ništa nas na ovome svitu rastavit ne može od našeg voljenog supruga, oca i dide

NIKŠA BOLJAT

1968. - 2020.
Počivao u miru. Ispraćaj će se održati 31.X.2020. u 11 sati na Lovrincu.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naša draga majka, baka i punica, gospođa

RAJKA KUDRIĆ (AJA)

preminula u srijedu 28.X.2020. u 86. godini života. Ispraćaj drage pokojnice bit će u ponedjeljak 2.XI.2020. godine u 13.40 sati u krematoriju na Mirogoju. Počivala u miru najdraža naša Aja! Ožalošćeni: kćerka Jadrana, unuke Ela i Vanja i zet Milan
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
30. listopad 2020 17:35