Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je nakon duge i teške bolesti sklopio svoje umorne oči naš voljeni

IVICA MATIJAŠ

( GRGA ) 9.I.1970. - 1.VIII.2021. hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 4.VIII.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Gorač Vrsine. Uvijek će ga voljeti i u srcu nositi: supruga Tereza, djeca Kristian i Karolina, majka Vinka, otac Mirko, brat Mario s obitelji, punica Helena, šura Fabijan s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Zauvijek je sklopila svoje umorne oči moja draga majka

MARGA - MARI VOJKOVIĆ

1933. - 2021.
Pogreb drage pokojnice obavit će se u srijedu 4.VIII.2021. godine u 15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Mario, nevjesta Nicole, unuka Emma (odsutni), sestra Jakubina (odsutna), nećak Raul te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. blago u Gospodinu napustio naš suprug, otac i djed

MARIN BEDALOV

(Bagin) 1947. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2021. (srijeda) u 16.30 sati na mjesnom groblju u Kaštel Kambelovcu. Ožalošćeni: supruga Neda, kćeri i sinovi Ana, Katarina, fra Roko, Jure i Mate, zetovi Damir i Perica, nevjeste Jelena i Anamarija, unučad Marta, Lucija, Jelena, Karmen, Ruža, Petra, Marin, Mihaela, Raza i Tonka, sestra Karmela s obitelji, obitelj pok. brata Stipe te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. iznenada napustio naš voljeni

MILENKO BALIĆ

Glavarev pok. Bože 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu, 4.VIII.2021. u 17 sati na mjesnom groblju u Katunima. Zahvalni za svu ljubav koju nam je pružao u tuzi ostaju: supruga Mara, kćerke s obiteljima, obitelj pok. sestre Marice Višić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2021. preminuo naš voljeni

VINKO MILOVAC

pok. Stipana 1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2021. u 17.30 sati na mjesnom groblju Pozorac. Ožalošćena obitelj Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.VIII.2021. napustila naša voljena majka i baka

ALMINIJA MIHOTIĆ

rođ. Kurtić udova Mate 1927. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se u srijedu, 4.VIII.2021.u 18 sati na groblju Sv. Tekla u Podgori. Ožalošćeni: sin Duško, kćeri Alida i Ivna, nevjesta Mirjana, unuke Ivana sa suprugom i Tihana te ostala rodbina i prijatelji Zbog epidemiološke situacije, molimo biti oprošteni bliskog izražavanja sućuti i kućnih posjeta. Počivala u miru Božjem.
"Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima." Svima koji će s nama dijeliti tugu, sjećanje i neizmjernu bol javljamo da je dana 27.VIII.2021. godine okrijepljen sakramentima kršćanske utjehe blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

ANTE OMRČEN

1952. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika bit će dana 4.VIII.2021. godine u 18 sati na groblju Sv. Duha u Tijarici.  Ožalošćeni: supruga Ivanka, sin Daniel, kćer Jesika, zet Tonći, braća Marin i Luka s obitelji, sestre Vinka, Iva i Mila s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.  Čuvali te anđeli i počivaj u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 2.VIII.2021. napustila naša draga

ANĐA UGRIN

rođ. Kasalo 1950. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će 4.VIII.2021. u 13.15 na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Kolja, sestra Ana s obitelji, sestra Nevenka s obitelji, brat Zvonimir s obitelji, Olja s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30. srpnja 2021. godine, u 72. godini života, nakon duge i teške bolesti preminula naša draga supruga, majka i baka

CVITA JUKICA

rođ. Strižak 1950. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se 4. kolovoza 2021. godine (srijeda) na groblju Sv. Marije u Gradcu. Pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 18 sati. Ožalošćeni: suprug Marko, djeca Ivica, Mario i Marijana, unuci Luka i Goran, nevjesta Kimica te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 virusom molimo biti oslobođeni žalovanja i kućnog posjeta. Umjesto cvijeća dati prilog za crkvu. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. god. zauvijek zaspala i otišla u vječnost naša voljena majka, baka, svekrva, sestra, strina i nevjesta

GORDANA - ZORICA VUČKOVIĆ

ud. Dragana rođ. Šperkov
Tiha sahrana obavljena je dana 3.VIII.2021. god. u krugu obitelji na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Dejan, unuci Ani i Niko, nevjesta Tanja, braća Danilo, Dado i Denis s obitelji, obitelj pok. brata Ljubomira, djever Zoran s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Pa da mi je dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer ti si sa mnom. S tugom u srcu javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. u 69. god. života napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, ujac, stric i tetak

IVAN JUKIĆ

pok. Marka 1952. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2021. na mjesnom groblju Sv. Ilije - Kljaci. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 18 sati. Ožalošćeni: supruga Marija, kćeri Ivana, Maja i Jelena, unučad Petra, Stipe, Luce, Stipe, Roza, Lora i Monika, zetovi Ivo,Vinko i Duje, braća Ante i Ilija s obiteljima, sestra Ika s obitelji, šura Blaž s obitelji, obitelj pok. šure Ivana, svastika Ana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Umjesto cvijeća dati prilog za potrebe crkve. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. napustio naš dragi

IVO PAVIŠIĆ

1951. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2021. (srijeda) u 18 sati na mjesnom groblju u Drašnicama. Ožalošćeni: obitelj Crnogorac te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Žalosni u tuzi obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance, da nas je u tišini noći 31.VII.2021. godine nakon duge i teške bolesti, tiho kao što je i živio, napustio naš voljeni i nikad zaboravljen

JOŠKO ALUJEVIĆ

pok. Danijela 1957. - 2021. HRVATSKI BRANITELJ
Ti si trag jednog života i suza na obrazu vječnosti. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 4.VIII.2021. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac. U tuzi ostaju: majka Duška-Ružica, sinovi Danijel i Ivo, brat Lino, unučad Luka i Lucija, nećaci Marko i Dino, nevjeste Katarina i Lucija. Misa zadušnica je nakon sprovoda u crkvi Marije Pomoćnice, Kman. Počivao u miru Božjem.
Mom nezaboravnom sanjaru, koji ima nebo na dlanu i zvijezde u očima

JOŠKO ALUJEVIĆ

1957. - 2021.
Ti si tišina čistog neba, blistavost dragulja. Ti si tišina i ljepota svemira. Tvoja Rozina Počivao u miru Božjem.
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 4. kolovoza 2021. godine preminula u 53. godini života naša voljena kći, sestra i teta

KLAUDIJA BAČELIĆ

1969. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Grebaštici. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 14.30 sati. Ožalošćeni: majka Blaženka, brat Božo s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
„Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu spasenje.“ (Ps. 62,2) 1.VIII.2021. dušu našeg Kristijana Gospodin je prigrlio k sebi.

KRISTIJAN KRAJINA KIKO

30.XII.2001. – 1.VIII.2021.
Sretni i ponosni što si bio naš, a tužni zbog preranog rastanka ostaju: tata Tomislav, mama Matuša (Maša), sestra Iris, brat Domagoj, bake Iva i Đuka, stric Marko s obitelji, ujaci Petar, Nediljko i Josip Leskur s obiteljima, tete Mara Soldić, Anđelka Marić i Iva Katić s obiteljima, obitelj pok. tete Marije Mustafić, kum Jozo Čulić s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Ispraćaj s Lovrinca je 4.VIII.2021. u 16.15 sati. Sahrana je istog dana u 18 sati na groblju sv. Ivana Krstitelja u Zasioku. Počivaj u miru Božjem naš Anđele.
Dana 31. srpnja 2021. preminula je naša draga teta

LIDA VALLE

rođ. 1926.
Sahranjena je u krugu najbližih na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: obitelj Stipinović. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2021. u 85. godini života napustila naša draga sestra i teta

MARIJA BAČIĆ

pok. Krste 1937. – 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 4.VIII.2021. na mjesnom groblju Ime Isusovo – Drinovci - Miljevci. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 18 sati. Ožalošćeni: brat Ante, obitelj pok. sestre Ane, obitelj pok. sestre Jake te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. godine napustila naša draga majka, baka, prabaka, svekrva, teta, strina i ujna

MATUŠA ŠUNDOV

ud. Mate rođ. Kurobasa 1929. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 4.VIII.2021. godine u 17 sati na mjesnom groblju Zlopolje - Bračević. Ožalošćeni: sinovi Ivan, Ante, Josip i Jure, kći Anka, snahe Ana i Jasna, unuci Željko, Ivan, Goran s obitelji i Branimir, unuke Jadranka i Mirjana s obiteljima, obitelji pok. braće Joze i Ivana, obitelj pok. sestre Marije, obitelji pok. djeverova Ivana i Petra, obitelj pok. zaove Marije te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 3. kolovoza 2021. godine preminula naša voljena

MIRJANA BILIŠKOV

rođ. Matas 1952. – 2021.
Pogreb drage pokojnice obavit će se dana 4.VIII.2021. u 17.30 sati na mjesnom groblju "Svih Svetih" Boruće u Kaštel Lukšiću. Ožalošćeni: suprug Ivo, sin Tomislav sa suprugom Alesandrom, unuk Ivo, sestra Hedviga s obitelji, brat Stjepan s obitelji, obitelj pok. brata Darka, obitelj pok. brata Frane, obitelj pok. djevera Šime te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oslobođeni kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem!
Dana 2.VIII.2021. blago u Gospodinu tiho nas je napustila naša voljena majka, svekrva, punica, baka i prabaka

NEDA GILJANOVIĆ

29.V.1933. – 2.VIII.2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 4.VIII.2021. u 17 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: kćer Loranda, sin Marin, zet Željko, nevjesta Smiljana, unučad Ines, Katarina, Margarita i Krešimir s obiteljima, obitelji pokojne braće Ante i Joze, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni žalovanja.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 2. kolovoza 2021. godine preminula u 72. godini života naša voljena supruga, majka i baka

RANKA MARINOVIĆ

žena Igora 1950. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine u 18 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: suprug Igor, kći Ana, zet Mario, unuke Bruna i Marta, zaova Irena s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru!
"Ja sam uskrsnuće i život, tko vjeruje u mene ako i umre živjet će." Dana 31.VII.2021. svoje umorne oči sklopila je naša draga majka, baka, prabaka i sestra

RUŽA KNEŽEVIĆ

rođ. Stjepanović pok. Tade 1939. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održati će se dana 4.VIII.2021. na Rimokatoličkom groblju "Raštani" – Mostar u 17 sati. Ožalošćeni: sinovi Rajko, Janko i Stanko s obiteljima, kćeri Danica, Nevenka i Lucija s obiteljima, obitelji Prajo, Mazul i Drljo, brat Jure Stjepanović s obitelji, obitelj pok. brata Ante Stjepanović, obitelj pok. brata Fabjana Stjepanović, sestre Anica Čerkez s obitelji, sestra Mara Šimunić s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 2. kolovoza 2021. godine preminula u 82. godini života naša voljena majka, baka i sestra

SAŠA JURIĆ

ud. Ante rođ. Dobra
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu. 4. kolovoza 2021. godine u 17 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: sin Andrej, kći Suzana, nevjesta Antonija, unučad Andrej, Mislav, Antea i Klara, brat Maksim s obitelji, sestra Zorana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da smo zauvijek izgubili našeg voljenog supruga, oca i nonota

SLAVKO TRUTANIĆ

rođ. 26.II.1935.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 4.VIII.2021. godine u 18 sati u Selcima. Ožalošćeni: supruga Iva, sinovi Pero, Miodrag, Tonči, kćer Katarina, zet Josip, unučad Đana i Tomislava i ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. godine preminula naša voljena

TONKA PEČAREVIĆ

rođ. Tolić 1928. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 4.VIII.2021. godine na groblju Prirovo -Vis u 16.30 sati. Ožalošćeni: kćer Hedi i zet Pino, unuke Marina i Tea s obiteljima, nećaci i nećakinje te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2. kolovoza 2021. godine iznenada napustio naš voljeni sin, suprug, otac, punac i djed

VLADIMIR DELONGA

pok. Mira 1957. - 2021.
Posljednji ispraćaj održat će se dana 4. kolovoza 2021. u 18 sati na groblju Sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: majka Marija, supruga Mladenka, kći Irena s obitelji, kćeri Mira i Magdalena Molimo biti oprošteni od izražavanja sućuti. Počivao u miru!
Od svih riječi ikad napisanih, najtužnije su „moglo je biti“. Dana 1.VIII.2021. svoje umorne oči sklopila je naša draga mama, baka i punica

ANTONIJA ELEZ

SEKA 1957. – 2021.
Zahvalni što si bila naša i mi tvoji. Marina, Damir, Margita, Karlo, Branimir te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pogreb će se održati 3.VIII.2021. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac. Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. g. preminuo naš dragi otac, djed, pradjed i svekar

IVO ARSETA

1934. – 2021.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 3.VIII.2021. u 11.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Tonći s obitelji, sin Denis s obitelji Počivao u miru.
U tuzi s boli obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 28. VII.2021. u 97. godini napustio naš voljeni

MARIJAN JURIĆ

pok. Ivana rođ. 1925.
Po osobnoj želji ispratili smo ga tiho na posljednji počinak na Lovrincu dana 02.VIII.2021. u krugu obitelji. Za njim tuguju: unuka Vanjica, unuk Diano, praunuk Oliver i nevjesta Maja te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko vjeruje u mene ako i umre živjet će." Dana 30.VII.2021. blago u Gospodinu okružen ljubavlju svojih najmilijih tiho nas je napustio naš voljeni suprug, otac, svekar, djed, pradjed i brat

IVAN ĆORIĆ

1930. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju u Lovreću. Ispraćaj je sa Lovrinca od 15.15 - 16 sati. Ožalošćeni: supruga Marija, kćer Stella, sinovi Dalibor i Marijan, nevjeste Irena i Kristina, unučad Ivan sa suprugom Anom, Matea sa suprugom Šimom, Mihaela sa suprugom Nevenom, Dorotea, Marin i Luka, praunučad Duje, Marita, Mara, Lora, Diego i Vigo, brat Ante s obitelji, sestre Milenka, Mila, Katica i Zlata s obiteljima, obitelji pok. sestara Slave, Vesele i Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja.
Tužnim srcem javljam rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2021. godine napustila

MARI (MARGA) VOJKOVIĆ

1933. - 2021.
Majko moja, nakon duge bolesti sklopila si oči i našla Božji mir. Poljubi mi brata i babu. Zauvjek ti hvala što si bila moja mama. Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: sin Mario, Nicole i Emma Posljednji ispraćaj održat će se u srijedu 4.VIII.2021. u 15 sati na groblju Lovrinac-Split.
"O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime..." Dana 1.VIII.2021. g. blago u Gospodinu sklopila je svoje oči naša voljena

STEFANIA MILARDOVIĆ

1.IX.1964. - 1.VIII.2021.
Posljednji ispraćaj održat će se 3.VIII.2021. u crkvi Nostra Signora del Carmine u Cagliariju. Uvijek će je voljeti i u srcu nositi: suprug Ivan, kćeri Sara i Chiara, majka Maria Laura, otac Aldo, sestra Rossana s obitelji, svekrva Ljubica, djever Stipe s obitelji, zaove Neda i Mirjana s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Misa zadušnica će se naknadno održati u crkvi Gospe od Pojišana. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da je dana 2.VIII.2021., preminuo naš otac, nono i pranono

ANDRO VUKOVIĆ

pok. Jušte Bondo 1938. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obaviti će se dana 3.VIII.2021. u 18 sati na groblju u Selcima - otok Brač. Sv. misa zadušnica služiti će se u crkvi Gospe Karmelske. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu u srcu ga nose kćer Perica, zet Deni, unuka Franela sa suprugom Josipom, unuk Andro sa suprugom Ivanom, praunuci Petra, Roko, Jere i Šime, sestre Darinka i Palma s obitelji, brat Jušte s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. nakon duge i teške bolesti preminuo naš voljeni

BORIS KUZMANIĆ

pok. Vicka 1951. - 2021. Hrvatski branitelj dragovoljac Domovinskog rata
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju u Okrugu Gornjem. Ožalošćeni: nevjesta Senija, zet Ivo, nećaci Vinko, Mirela, Marin, Katija, Sandra i Mariza s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31.VII.2021. preminuo naš voljeni

BORO VRANJEŠ

pok. Kreše 1962. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika je obavljen dana 2.VIII.2021. na mjesnom groblju Otarište-Puteševica. Ožalošćeni: majka Vinka, supruga Daliborka, braća Jerko, Tomislav i Krešimir s obiteljima, sestre Mirela, Snježana i Dijana s obiteljima, punica Ivanka s djecom, stric Rajko s obitelji, strina Jasminka, tetke Lenka, Kaja, Ana i Iva s obiteljima, obitelj pok. ujca Franje te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.VIII.2021. okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka i prabaka

CVITA ĐULA

rođ. Topić 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 3.VIII.2021 u 18 sati na groblju sv. Luke u Otoku. Ožalošćeni: sinovi Ivica i Zdravko s obiteljima, kćer Mirjana s obitelji, obitelj pok. sestre Marije, obitelj pok. brata Jure i ostala rodbina Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 1.VIII.2021. preminula naša draga majka, svekrva, baka i sestra

DRAGINJA GUTIĆ

1940. - 2021. ud. Bože
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 3.VIII.2021. u 18 sati na groblju Sv. Petra u Vrlici. Za njom u tuzi ostaju: sinovi Zvonimir i Goran, nevjeste Jelena i Ljilja, unučad Rino, Roni, Chiara, Ana i Božo, sestra i brat s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
„Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer ti si samnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni.“ (Psalam 23) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30.VII.2021. iznenada preminuo naš voljeni

IVAN ERGOVIĆ

pok. Željka 3.VIII.1980. – 30. VII.2021.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog održat će se u utorak na njegov rođendan 3.VIII.2021. u 17 sati na mjesnom groblju „Mila Gora“ u Kaštel Gomilici. Za njim u tuzi ostaju: majka Ljiljana, sin Željko, brat Marko, supruga Teuta,punica Dragica, ujac Vlado s obitelji, tete Nataša, Neda i Gordana s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i tugom u srcu, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31.VII.2021. u 79. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi

IVAN JURIĆ

pok. Bartula 1942. - 2021.
Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika biti će dana 3.VIII.2021. (utorak) u 12.30 sati na Vranjičkom groblju Lovrinac. U tuzi za njim ostaju: supruga Nevenka, sinovi Ante i Josip, nevjesta Marija, sestra Andrijana s obitelji, braća Vjekoslav i Blaško-Neven s obiteljima, obitelji pok. braće Jerolima, Mate i Andrije, svastike s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 31. srpnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula u 80. godini života naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

IVANICA KROŠELJ

Gamberova ud. Zlatka rođ. Čubrić
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u utorak, 3. kolovoza 2021. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Pirovcu. Ožalošćeni: sinovi Željko i Pavao, kćer Željka, nevjeste Mirjana i Antonija, unučad Mario, Ante, Tina, Marko, Luka, Nina, Lovre i Barbara, praunuka Ena, braća Boris i Ante s obiteljima, sestre Marija, Lenka i Ljilja s obiteljima, djever Vladimir s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1. kolovoza 2021. godine, u 84. godini života, blago u Gospodinu preminula naša draga majka, baka, sestra i teta

IVANKA MALENICA

ud. Mate rođ. Topić 1938. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se 3. kolovoza 2021. godine (utorak) na groblju Sv. Ivana u Badnju - Drniš. Pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 17 sati. Ožalošćeni: sin Goran, kći Alenka, unučad Mislav i Antea, sestra Kata s obitelji, obitelj pok. sestre Nevenke, obitelj pok. sestre Anke, obitelj pok. brata Ante, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća dati prilog za crkvu. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je 31.VII.2021. u 73. godini preminuo naš dragi brat, djever, stric i rođak

JAKOV NENADIĆ

1948. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. god. (utorak) na groblju Svetog Ante - Vinjani Gornji u 18 sati. Ožalošćeni: braća Žarko i Slavko, nevjeste Dragica i Katica, nećaci Snježana, Anđelka, Suzana, Stjepanka, Anđelina i Dražen, rođak Mate s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
"Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv. 11,25) S vjerom u uskrsnuće i ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2021. godine u 55. godini života, okrijepljen Svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminuo naš dragi i voljeni sin, suprug, otac i djed

JOSIP KOTROMANOVIĆ

5.II.1966. - 2.VIII.2021. HRVATSKI BRANITELJ
Sveta misa i sprovodni obredi dragog nam pokojnika održat će se dana 3.VIII.2021. godine na mjesnom groblju sv. Filipa i Jakova u Potravlju s početkom u 18 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se do ponovnog susreta njegovi ožalošćeni: majka Iva, supruga Anita, kćeri Ivana i Lucija, sin Marko, zetovi Toni i Nikola, nevjesta Anamaria, unuke Mia, Nika Nada i Katarina, brat Ante s obitelji, sestre Danica i Marija s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. u 88. godini života blago u Gospodinu preminula naša voljena

JURA PERKOV (JUKA)

pok. Ante 1933. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u utorak, 3.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju Primošten Burnji - Prhovo. Pogrebna povorka kreće od Pavine kapele. Ožalošćeni: sestra Veronika i nećakinje Snježana i Biserka s obiteljima, supruga pok. brata Roke s djecom Jadrankom, Vesnom i Antonijom, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 1.VIII.2021. preminula naša draga majka, svekrva, baka, prabaka i sestra

MARA KLEPO

1928. - 2021. ud. Ante
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 3.VIII.2021. u 16 sati na groblju sv. Petra u Vrlici. Za njom u tuzi ostaju: sinovi Mile i Slavko, nevjeste Nevenka i Ljiljana, unuci Ivo s obitelji, Mario i Marela, brat Ivan s obitelji, obitelji pok. Braće Petra i Marka, obitelj pok sestre Boje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Evo službenice Gospodnje. Neka mi bude po tvojoj riječi!" Lk 1, 38. S vjerom i nadom u život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 01. kolovoza 2021. godine u milosti Božjoj preminula naša majka, supruga, baka,

MARIJA GILJANOVIĆ

rođ. Rogulj 20.IX.1938. – 1.VIII.2021.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 3. kolovoza 2021. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sv. Silvestar, Labin Dalmatinski, a ispraćaj s Lovrinca od 15 do 15.30 sati. Ožalošćeni suprug Mladen (Špire), sinovi Boris i Davor, nevjeste Jagoda i Josipa, unuci Stipe i Ivan, braća Božo i Branko s obitelji, sestra Jela s obitelji, njena Nina i Branka s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je 1.VIII.2021. u 89. godini preminuo naš dragi suprug, otac, svekar i djed

MATE ARAČIĆ

1932. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. god. (utorak) na groblju Svetog Roka - Vinjani Donji u 19 sati. Ožalošćeni: supruga Ana, sinovi Mario i Damir, nevjeste Zdenka i Veronika, obitelj pok. brata Josipa, obitelj pok. sestre Ane, unučad Jerko, Mila, Marijana s obitelji, Josip, Kristijan, Mate i Gabrijela, obitelj pok. šure Mate Lončara, svastika Marija Gudelj s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da nas je dana 31.VII.2021. godine napustio naš voljeni

MIRKO KOLEGA

1926. - 2021.
Tiha sahrana našeg pokojnika obavljena je u ponedjeljak 2.VII.2021. godine u krugu obitelji. Ožalošćeni: sin Šime s obitelji, kćerka Mirjana s obitelji, kćerka Franka s obitelji, obitelj pokojnoga sina Ivice te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Otišao je naš najdraži muž, ćaća. did i pradid

NEDILJKO ANČIĆ

1933. - 2021.
Neizbrisivi su trenuci provedeni s tobom, nezaboravna ljubav koju si nesebično dijelio sa svima, a posebno sa svojim unucima. Ostat ćeš uvik u srcima svojih najdražih. Tvoja supruga Marija, sin Ivica s obitelji, kćeri Dajana Župić, Gordana Perković, Snježana Župić i Ana Zukanović sa svojim obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Ispraćaj će biti dana 3.VIII.2021. u 18 sati na groblju sv. Frane u Sinju. Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od žalovanja. Po želji pokojnika umjesto cvijeća priloge uplatiti humanitarnoj udruzi liječnika „Crveni nosevi“. Počivao u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1. kolovoza 2021. godine u 61. godini života napustila naša draga i voljena

NERITA RAKULJIĆ

pok. Filipa i Nede 1960. - 2021.
Ožalošćeni: sin Vedran, braća: Ante, Ivo, Bartul i Zdravko s obiteljima; sestra Kate s obitelji i obitelj pok brata Ljube i pok. sestre Marice. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 3. kolovoza 2021. godine u 18.30 sati na groblju Sustipan Sumpetar – Jesenice. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VIII.2021. napustila naša draga majka, sestra, baka i svekrva

NEVENKA LOVRINČEVIĆ

pok. Miroslava 1952. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 3.VIII.2021. u 18 sati na groblju sv. Jerolima (Biokovsko Selo). Izraze sućuti obitelj će primati od 17.30 sati. Ožalošćeni: sin Mato, unuci Miroslav i Mijo, nevjesta Ivana, sestre Ivka Soleša i Radojka Jeločnik s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
" O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me Ti." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31.VII.2021. preminuo naš voljeni

PETAR DIVIĆ - GITA

1951. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. u 18.30 sati na groblju Gospe od Anđela – Imotski. Ožalošćeni: supruga Ivka, kćer Željana, sin Ivica, zet Ante, nevjesta Sandra, unučad Petra, Ivan, Lucija, Patricija, Denis i Petra Lara, sestre Marija Lelas, Nada Gudelj i Ivanka - Vanja Rajčić s obiteljima, obitelj pok. brata Mirka - Miće, obitelj Kujundžić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S velikom tugom javljamo prijateljima i poznanicima da je u 91. godini u Zagrebu preminuo skladatelj i akademik

RUBEN RADICA

19.V.1931. - 28.VII.2021.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika bit će u utorak 3. kolovoza 2021. u 14.30 h na splitskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Tolan, nevjesta Davorka, unuci Dominik i Andrija, nećakinja Ingrid te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VIII.2021. u 87. godini života nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena

SENKA KUAČ

ud. Ante rođ. Lakoš 1935. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se utorak, 3.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju na otoku Kapriju. Redovni trajekt polazi u 16.30. Ožalošćeni: kćeri Anita i Senija, unučad Lorian, Antonia, Ante i Matea, sestra Danica s obitelji, brat Janes s obitelji, djeca pok. brata Ante, zetovi Robert i Joško, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Bog, Gospodar života i smrti, uzeo je iznenada u svoje kraljevstvo našu milu

VESNA BODLOVIĆ

26.V.1978.- 1.VIII.2021.
Potreseni smrću naše drage Vesne, koja je iznenada istrgnuta iz naše obitelji, dragi Bog daje nam utjehu i nadu u skori susret. Neka joj duša počiva u miru. Pokoj vječni. Pretužni: mama Kristina i tata Nikica, sestra Anabela i suprug Đani, brat Mate i supruga Nikolina, njeni dragi nećaci: Kristiana, Kate i Gašpar, tetke Vedrana i Desa s obiteljima, teta Tonka s obitelji, te ostala žalosna rodbina. Molimo biti oslobođeni od kućnog žalovanja. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 3.VIII.2021. u 19.30 sati na mjesnom groblju u Bolu. Izraze sućuti obitelj će primati od 19 sati u samostanskoj crkvi.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VIII.2021. godine blago u Gospodinu napustio naš voljeni i neprežaljeni

VINKO VRDOLJAK

1947. - 2021.
S ljubavlju koju smrt ne prekida zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VIII.2021. godine u 17 sati na mjesnom groblju Ban Podstrana. Ožalošćeni: supruga Anica (Dragica), kćer Lidija, sin Mario,zet Gordan, nevjesta Vanessa, unučad Marko, Luka, Jelena i Jana, brat Ivo s obitelj, obitelj pok. brata Mirka, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Uz Božji blagoslov, okrijepljena svetim sakramentima u 84. godini života, tiho kako je živjela, otišla je naša majka, svekrva, baka, prabaka, sestra, teta i ujna

ZORKA BALIĆ

udova Duje rođ. Rogošić 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj obavit će se 3. kolovoza 2021. (utorak) u 18 sati na mjesnom groblju u Dugopolju. Ožalošćeni: sin Nediljko (Jure) s obitelji, sin Ivica s obitelji, sin Goran s obitelji, pastorka Milica s obitelji, brat Ćiro s obitelji, obitelj pok. brata Vinka, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. brata Ilije, obitelj pok. sestre Milice, njena unučad, praunučad i mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 31.VII.2021. napustila nas je naša voljena

ZORKA MEŠTROVIĆ

ud. Ante rođ. Škoko 1926. – 2021.
Tiho je ispraćena u krugu obitelji. S ljubavlju će je se sjećati kćer Ilona, zet Mladen, unuke Lara i Hana (odsutna) s obiteljima te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
03. kolovoz 2021 17:45