StoryEditorOCM
Više od sportakod kuće je...

Poljud ga neće zaboraviti, a Valdas je ovom objavom otkrio koji klub mu je srcu najbliži

Piše SPORT SD
15. prosinca 2023. - 20:34

Valdas Dambrauskas, bivši trener Hajduka, je nedavno dobio otkaz u Grčkoj, gdje je bio trener OFI-ja s Krete. Što navijači tog kluba misle o potezu uprave i smjeni trenera, može se jasno pročitati u komentarima na društvenim mrežama. Grčki navijači su ljuti na upravu, smatraju ovaj potez totalnim promašajem.

Slično se događalo i kada je postao bivši u Hajduku, a krajem Lekinog mandata navijači Bijelih su "visjeli" na njegovim profilima na društvenim mrežama i pozivali ga da se vrati u klub.

Još uvijek se pamti osvojen Kup, prvi trofej u dugo vremena, oproštajno pismo... Vole se navijači Hajduka hvaliti, da tko jednom prođe kroz Poljud, to nikad ne zaboravlja, da se to pamti do kraja života.

Bilo kako bilo, nakon grčke epizode, Valdas je slobodan, tako je i sam izjavio. Mnoge je klubove trenirao u svojoj dosadašnjoj karijeri, u mnogim zemljama. Koji mu je najviše prirastao srcu, vjerojatno nikada neće javno izjaviti. Ali je zato jučerašnjom objavom na Instagramu dao za naslutiti.

Naime, vratio se u rodnu Litvu, malo se odmoriti i razmisliti o budućim koracima, a nije ni propustio uživo pogledati utakmicu Eurolige litavskog Žalgirisa i Partizana. Objavio je na Instagramu fotografiju iz arene uz natpis "kod kuće" i bijela i zelena srca, boje Žalgirisa.

image
Instagram/Screenshot

Ipak, možda je nepošteno uspoređivati. Košarka i nogomet, kruške i jabuke. Uz to, košarka je nacionalni sport u Litvi, nema tko ga ne prati. Valdas je u svojoj zemlji skoro alternativac samim tim što se odlučio baviti nogometom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:22