StoryEditorOCM
Više od sportaudario navijača

Nije prvi put da Jokićeva braća rade probleme, uključila se policija, incident očito neće proći bez posljedica

Piše Sport SD
24. travnja 2024. - 08:10

Denver je u utorak na svom parketu u ludoj završnici srušio LA Lakerse i poveo s 2:0 u seriji, ali jednako ‘ludo‘ bilo je i na tribinama. Naime, brat Nikole Jokića, Strahinja, šakom u glavu udario je navijača na tribini Ball Arene u Denveru, a incident očito neće proći bez posljedica - pišu Sportske novosti.

Policija u Denveru dan poslije pokušava pronaći navijača kojeg je tijekom utakmice Nuggetsa i Lakersa udario Jokićev brat, i to pomoću videosnimke cijelog kaosa koji se dogodio na tribinama. Policija je također zatražila očevice da se jave i pomognu u istrazi, a incident sada istražuje i NBA liga.

Video napada pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, nije ovo prvi put da su braća Strahinja i Nemanja svojim neprimjerenim ponašanjem gotovo zasjenili sjajne partije jednog od najboljih košarkaša današnjice. Prošle godine su, također na utakmici protiv Lakersa, provocirali 87-godišnjeg Jacka Nicholsona, slavnog glumca i velikog navijača momčadi iz Los Angelesa.

Vidjet ćemo kako će nakon svega biti dočekani u petak u Los Angelesu, ako se tamo uopće pojave. Denver je nakon velikog preokreta i koša sa zvukom sirene slavio 101-99 te poveo 2-0 u seriji prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije, a sljedeće dvije utakmice igraju se u ‘Gradu anđela‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:15