StoryEditorOCM
Košarkazrnce istine

Srbima se ovo neće svidjeti, njihov im as poručio: U Beogradu je uopće ne pijem, ne želim pokvariti osjećaj iz Zadra

Piše Dražen Žura
24. travnja 2024. - 14:16

Rano prijepodne, poslije pete ovosezonske pobjede Zadra u ogledima sa Splitom, Arijan Lakić jedan od značajnijih kotačića u mozaiku toga uspjeha proveo je s društvom na kavi....

- Nema nigdje bolje kave nego u Zadru! Vjerujte, u Beogradu mojem rodnom gradu uopće ju ne pijem, jer ne želim pokvariti dobar osjećaj. Uostalom, tu sam drugu godinu i osjećam se kao domaći i znam dobro o kvaliteti tog ‘zlatnog napitka‘ – uz otvoreni smiješak kazao je Lakić koji je svoju košarkašku priču započeo u Crvenoj zvezdi. Onda se otisnuo prema FMP - u u Železnik, međutim, dogodila se neugodna ozljeda. Danas je bitan Zadrov igrač.

Arijan Lakić je u ogledu sa Splitom digao na noge publiku u Krešinom domu, nanizao je četiri trice, od ukupno šest iz deset pokušaja, koje su praktički slomile suparnika i donijele Zadru uvjerljiv trijumf 93:74.

-Čestitam svojim momcima na pobjedi. Vidjela se velika razlika u drugom u odnosu na prvo poluvrijeme, u kojemu smo bili sterilni. U svlačionici smo se dogovorili da povučemo, uđemo u te šutove i rizike, brze napade i to je dovelo do rezultata. Trebamo ovako nastaviti i dalje. Šut je došao jer smo trčali, imali smo manje pritiska u glavi, kad nam daju navijači više energije ulaze i naši šutovi. Lijepo je vidjeti da smo prvi na tablici, to je injekcija za nastavak i play off – kazao je Lakić, još uvijek vruć nakon utakmice protiv ‘žutih‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:16