StoryEditorOCM
HajdukZAKOTRLJALO SE...

Turci pišu da je Rebić ponuđen Hajduku: evo što je istina u toj priči

Piše Jurica Radić/SN
5. studenog 2023. - 19:11

“Neposlušni” bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić postao je vruća tema kada je prije nekoliko dana udaljen s treninga Bešiktaša, a turski mediji odmah su počeli sa selidbom 30-godišnjeg napadača u HNL-klubove. Ali nema istine u tome, nitko s Poljuda i Maksimira nije potvrdio informaciju da je Rebić ponuđen hrvatskim velikanima Hajduku i Dinamu, pišu Sportske novosti.

Iako se činilo da trener Burak Yilmaz ne računa na Rebića, bivši Vatreni je danas ušao u igru s klupe u gostujućem porazu od Antalyaspora 3:2. Rebić je u 60. minuti istrčao na teren pri rezultatu 3:1, i do kraja je upisao asistenciju za konačan rezultat. 

Što se tiče Hajduka zadnji pokušaj dovođenja nekadašnjeg napadača Splita na Poljud propao je u ljeto 2017. godine. Rebić je tada bio na korak do Bijelih, ali odlučio se otići kod Nike Kovača u Eintracht iz Frankfurta.

Rebić je u HNL-u bio do 2013. i u dresu Splita je odigrao 54 utakmice i zabio 16 golova u prvenstvu Hrvatske, a potom je u inozemstvu bio član šest različitih klubova (Fiorentina, RB Leipzig, Verona, Eintracht Frankfurt, Milan, Bešiktaš).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:47