StoryEditorOCM
Hajdukprva hnlž

Na Poljud stiže Osijek, trenerica Hajduka poručuje: ‘Zahtjevna utakmica, ali na našem terenu želimo pobjedu‘

Piše Sport SD
20. listopada 2023. - 09:16

Ovog vikenda na rasporedu je sedmo kolo 1.HNLŽ koje Hajdučicama donosi novi derbi. Na Poljud u subotu stiže ŽNK Osijek. Ekipa Tamare Benković u ovu utakmicu ulazi nakon uvjerljive pobjede nad Donatom, dok Osijek stiže nakon teške utakmice s Dinamom - piše Hajduk.hr.

- Čeka nas zahtjevna utakmica bez obzira na odlične rezultate koje smo do sada postigli. Osijek je najiskusnija ekipa u ligi što pokazuju i njihovi rezultati zadnjih godina. Utakmicu dočekujemo kompletni s pozitivnom atmosferom. Gledatelje očekuje sjajan susret u kojem mi idemo po tri boda i ostanak na vrhu prvenstvene ljestvice. Puni smo elana, svjesni protiv koga igramo ali na našem terenu želimo pobjedu. Ovosezonska pojačanja su nam iskustvom i kvalitetom dosta doprinijela igri kakvoj težimo. Postajemo sve stabilniji i ozbiljniji, što i jest cilj svih velikih klubova koji održavaju dobre rezultate - najavila je utakmicu trenerica Bijelih.

image
Nikola Vilić/Cropix

Pouzdanog aduta Benković ima u veznoj igračici Ani Bakalar.

- Čeka nas jako zahtjevna utakmica protiv ekipe koja odiše iskustvom i zbog te činjenice smo se tako i pripremili za ovaj izazov. Mi ćemo dati sve od sebe i mogu reći da gledatelje očekuje dobar nogomet s obje strane. Odigrali smo ove sezone dva derbija, protiv Splita i Dinama, i pokazali da možemo igrati sa svakom ekipom u ligi. Želimo zadržati kontinuitet pobjeda i prvo mjesto na tablici - rekla je Bakalar uoči utakmice čiji je početak zakazan u 12:50 sati..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 02:03