StoryEditorOCM
ShowbizTREĆA SREĆA

Jennifer Aniston potajno zaručena? Ovaj ogromni dijamantni prsten iznenadio je mnoge na dodjeli Nagrada SAG

Piše SCENA SD
26. veljače 2024. - 18:21
Jennifer Aniston ovoga vikenda u Los AngelesuCollin Xavier/image Press Agency Abaca/Abaca Press/Profimedia/Collin Xavier/image Press Agency Abaca/abaca Press/profimedia

Je li srce Jennifer Aniston zauzeto, pitaju se mnogi. Glumica se ovog vikenda pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada SAG u prorezanoj slip haljini Louisa Vuittona, u društvu Selene Gomez, Meryl Streep i Omara Syja i njegove supruge Hélène. 55-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u ‘The Morning Showu‘, ali je nagradu ipak odnijela Elizabeth Debicki iz serije ‘Kruna‘.

Kako je izvijestio Hello!, od svog pojavljivanja na prestižnoj ceremoniji, zvijezda "Prijatelja" predmet je glasina o zarukama nakon što je viđena s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevom prstenjaku.

image

Jennifer Aniston ovoga vikenda u Los Angelesu

Collin Xavier/image Press Agency Abaca/Abaca Press/Profimedia/Collin Xavier/image Press Agency Abaca/abaca Press/profimedia

Vrlo diskretna o svom ljubavnom životu, Jennifer Aniston nikada nije potvrdila novu romantičnu vezu od razvoda od Justina Therouxa 2018. godine. Međutim, otkako se rastala, prijateljica pokojnog Matthewa Perryja više je puta rekla da je spremna ponovno pronaći ljubav: "Čak i kad je zastrašujuće, čak i kad boli, uvijek će se isplatiti", rekla je za People 2019. godine.

Jennifer Aniston se udavala dva puta. Od 1998. do 2005. godine 55-godišnja glumica bila je u braku s Bradom Pittom. Nakon burnog prekida zbog nevjere s Angelinom Jolie, danas su dvije zvijezde dobri prijatelji. Godine 2011. ponovno je pronašla ljubav u naručju Justina Therouxa. Međutim, nakon što su se vjenčali 2015., razveli su se tri godine kasnije. U kolovozu 2022., tijekom intervjua za Wall Street Journal, Jennifer Aniston objasnila je da se teško prilagodila životu u paru: "Nije mi se svidjela ideja da žrtvujem ono što jesam ili što mi treba, pa zapravo nisam znala kako to učiniti. Tako da je bilo gotovo lakše ostati sam." 

Problem je to koji, prema njezinim riječima, potječe iz djetinjstva i razvoda njezinih roditelja: "Gledajući svoju obitelj, nisam pomislila: ‘Oh, jedva čekam to učiniti‘", objasnila je za časopis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:22