Dana 21. siječnja navršava se mjesec dana otkada nas je napustila naša voljena

MARA - MILENKA NIKOLIĆ

Ovim putem želimo zahvaliti rodbini, prijateljima i znancima koji su nam uputili riječi utjehe i našu pokojnicu ispratili na vječni počinak. Hvala ti za dobrotu, ljubav i veselje koje si nam nesebično darivala. U tišini vječnog mira, do ponovnog susreta u vječnosti neka te prate naše misli i molitve. Tvoji: sin Ivan s obitelji i obitelj pok. sina Ante Sv. misa zadušnica služit će se dana 21. siječnja u 18 sati u crkvi Sv. Roka u Manušu. Počivala u miru Božjem.
Dana 21.I.2021. godine, navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed, i brat

VITOMIR LELAS

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u teškim trenucima, zahvaljujemo rodbini i prijateljima na iskazanoj podršci. Voljeni naš, Hvala ti na svakom trenutku koje smo proveli zajedno. Uvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Počivaj u miru Božjem u krilu svoje majke Mile i oca Vlade. Zahvalna supruga i djeca s obitelji.
Dana 20.I.2021. godine navršava se tužnih 40 dana od kad nas je napustio naš voljeni

BRANKO ŽDERIĆ

1959. - 2020.
Premalo je riječi da ti kažemo koliko te volimo i koliko nam nedostaješ. S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Hvala svima koji su na bilo koji način bili uz nas u ovim teškim trenucima. Zahvalna obitelj.
Povodom smrti našeg voljenog

VOJKA ŠIKIĆA

Iskreno se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su u trenucima najveće tuge bili uz nas i dostojanstveno ispratili našeg hrabrog kapetana na njegov vječni počinak. Počivao u miru Božjem! Ožalošćena obitelj
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
07. ožujak 2021 12:31