StoryEditorOCM
ŽivotJEDVA DOČEKALA

Pjevačici su nakon 20 godina uklonili implantate iz grudiju, javila se na društvenim mrežama: ‘Stvari su vani!‘

Piše SCENA SD
28. veljače 2024. - 07:13

U objavi na Instagramu članica nekada popularne grupe "No Angels" Nadja Benaissa (41) otvoreno je progovorila o svojoj nedavnoj operaciji: nakon 20 godina uklonili su joj implantate iz grudiju.

image

Nadja Benaissa

Robert Michael/Dpa Picture-alliance Via Afp

U Instagram priči Nadja je emotivno izvijestila o svojoj operaciji: "Stvari su vani!". Nakon operacije prije 20 godina odmah je požalila. Nađa je rekla da iako su implantati tehnički estetski bili dobri, bila je sve samo ne zadovoljna veličinom, a time i njihovim izgledom. Međutim, budući da od tog trenutka nije bilo povratka za glazbenicu, pokušala se pomiriti s novim grudima. Medijska pažnja koju su joj implantati izazvali nije pomogla Nađi da prihvati svoje novo tijelo, pa se tako povećao njezin osjećaj nelagode.

Nadja Benaissa je najavila svoj odlazak iz grupe "No Angels" 2010. nakon što je proglašena krivom po jednoj točki za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i po dvije točke za pokušaj tjelesne ozljede te je osuđena na dvije godine uvjetne kazne. Optužbe su proizašle iz toga što je Benaissa imala nezaštićeni seks s ljudima koji nisu bili svjesni da je ona HIV-pozitivna osoba. Nekoliko mjeseci kasnije, Benaissa je izdala "Alles wird gut", svoju prvu autobiografiju, i preselila se u Berlin.

image

Nadja Benaissa ovih dana na snimanju showa "RTL-Turmpringen"

Jorg Carstensen/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:23