StoryEditorOCM
ZdravljeJedinstveni tretmani

Mladi i lijepi uz Dermamed

Piše Sara Šarić/Sponzorirani sadržaj
14. prosinca 2023. - 09:00

Estetska medicina i neinvazivne terapije postaju sve više tražene za očuvanje izgleda i brigu o koži. Trendovi u beauty industriji razvijaju se kako bi naglasili prirodnu ljepotu žena nakon tretmana, pomladili kožu i vratili joj prirodan sjaj, ali i očuvali zdravlje kože. 

Iako kožu pažljivo i brižno njegujemo, starenje je prirodan proces pa koža već u dvadesetima počinje gubiti kolagen, elastin i hijaluron, a u četrdesetima se već vide posljedice toga gubitka – bore, nedostatak tonusa i volumena. 

Srećom, danas su nam na raspolaganju brojne učinkovite metode i tretmani koji pomažu dugotrajno očuvati mladenački izgled kože, a jedne od najinovativnijih i učinkovitijih tretmana nudi najpoznatije središte ljepote – Poliklinika Dermamed.

Najpopularnija splitska estetska liječnica dr. Anđela Prolić, vlasnica Poliklinike Dermamed, ime je koje je postalo sinonim, ali i jamstvo najviše stručnosti i profesionalnosti na polju estetske medicine. Nakon višegodišnjeg izuzetno uspješna rada splitske poliklinike, napravila je poslovni iskorak i otvorila polikliniku u Zagrebu.

Za jedinstvene tretmane pomlađivanja u Poliklinici Dermamed već godinama postoji lista čekanja. Za novo poglavlje poslovanja Anđela se odlučila potaknuta velikim interesom svojih klijenata iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja te željom da jednaku vrstu usluge ponudi na najvišoj profesionalnoj razini i u Zagrebu.

Poliklinike krase inovativna oprema i najtraženiji aparati koji oblikuju budućnost estetske njege te na učinkovit i nježan način transformiraju izgled i daju željene rezultate. Dermamed je stoga postao najveći anti-age centar u regiji i poliklinika za najbolje nekirurško oblikovanje i pomlađivanje lica aparativnim tehnologijama. Koji su to uređaji i koja je moć njihove uporabe, otkrila nam je dr. Anđela s kojom smo porazgovarali o tretmanima koji brišu godine s lica.

MultiFrax je dostupan isključivo u vašoj poliklinici, a predstavlja vrhunac tehnologije u pomlađivanju kože. Što točno ova inovacija donosi na tržište?

– MultiFrax je uistinu revolucionaran u pomlađivanju kože i s razlogom je trenutno najtraženiji tretman na svijetu. Koža se jako lijepo obnavlja i regenerira se jako brzo - puno brže nego kod Co2 lasera, i to bez većih oštećenja. Koristimo ga za tretiranje bora, opuštene kože, pigmentacija, strija, proširenih pora i ožiljaka od akni. Tretman potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože, čime pruža svježiju, manje naboranu i zategnutu kožu poboljšane teksture te prirodan izgled lica, što je ključan cilj svakog našeg tretmana. Tijekom tretmana ne osjećaju se nelagoda ni bol, a crvenilo lica brzo prolazi. Bezbolan je za pacijente koji se odmah mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima - dakle ne moraju kalkulirati kada će odraditi tretman i hoće li im biti potrebni slobodni dani.

Koje je najučinkovitije rješenje za intenzivno pomlađivanje?

– Najučinkovitije rješenje kod jako opuštene kože i podbratka je Therma D.A.S endolifting PRO. Taj uređaj je poput vremenskog stroja - "vraća vrijeme unatrag" na licu i koži. Radi se o minimalno invazivnom tretmanu koji je vrhunac u anti-age pristupu. Therma D.A.S zamjenjuje face lifting, koža je vidljivo zategnuta i obnovljena bez podljeva i oticanja. Potpuno nježno i učinkovito. Tretman je siguran, nježan, bezbolan i učinkovit. Pacijentice su oduševljene brzim i trajnim rezultatima, a posebno ih veseli činjenica da je tretman potrebno ponoviti samo jednom.

U službi ljepote su i inovacijski LED tretmani Lumixa i Kleresca. Na koji način vraćaju koži prirodan sjaj?

– Lumixa i Kleresca su izvanredne inovacije u pomlađivanju kože. Nova tehnologija za tretmane kože lica, vrata, dekoltea i ruku koristi fluorescentnu svjetlosnu energiju. Zanimljivo je da je ova tehnologija inspirirana fotosintezom. Slično kao što biljke pretvaraju sunčevu svjetlost u energiju, patentirani kromofori, koji se nalaze u posebnom gelu, aktiviraju se pod plavim LED svjetlom i pritom dubinski obnavljaju kožu. Obnova kože je značajna i vidljiva već nakon jednog tretmana koji traje petnaestak minuta. Uz to, uništavaju se slobodni radikali koji uzrokuju oštećenja, smanjuju upalni procesi i potiče 700 puta jače stvaranje kolagena. Tretmani su ugodni i bezbolni, a rezultati vidljivi već nakon prvih tretmana. Lumixa i Kleresca djeluju na staničnoj razini i to je razlog vrhunskog rezultata – koža je svježa i sjajna, a ton je ujednačen. 

Okupili ste izvanredan tim za dijagnostiku i liječenje inkontinencije te uveli dvije inovativne terapije za pomoć pacijentima. Po čemu su one posebne?

– Redovito organiziramo preglede i savjetovanje o intimnom zdravlju za žene i muškarce koji se suočavaju s inkontinencijom i ostalim intimnim izazovima. Dr. Mojsović, koji je vrhunski stručnjak s bogatim iskustvom u području urologije, predvodi naš tim u liječenju inkontinencije pomoću dvije inovativne terapije koje su se pokazale iznimno učinkovitima. ThermiVa terapija, koja, osim što sprječava inkontinenciju, istovremeno i zateže vezivno tkivo vagine, obnavlja vaginalnu sluznicu te eliminira problem vaginalne suhoće, dok drugi tretman, stolica s magnetnom stimulacijom pomaže u jačanju mišića dna male zdjelice. Oba tretmana su bezbolna, ali učinkovita! Tijekom terapije osjećaju se samo blage kontrakcije, vibracije i trnci. 

Poznati ste po izuzetnim rezultatima i učincima kada je riječ o pomlađivanju. Koja je tajna vašeg uspjeha? Kakvi su planovi za budućnost?

– Rekla bih da je tajna našeg uspjeha u konstantnoj edukaciji i usavršavanju, u vrhunskoj aparaturi i posvećenom timu. Naravno, i u iskustvu koje sam stekla tijekom godina. Povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata su na prvom mjestu. Vrhunski standard kvalitete nam je iznimno važan. Cilj nam je osigurati usluge i tretmane koji odražavaju najnovija dostignuća u području dermatologije i estetske medicine. Upravo zbog toga redovno pratimo istraživanja i surađujemo s vodećim stručnjacima te ulažemo u stručnost našeg tima – istaknula je dr. Prolić te najavila i proširenje, kako s kozmetikom, tako i centrom za inkon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:11