StoryEditor
Showbizs obitelji

Robbie Williams pozitivan je na Covid, karantena ga je zatekla na Karibima, u vili od čijeg će vas tjednog najma zaboliti glava

Piše M. Č.
21. siječnja 2021. - 22:17
Andrea Diodato

Slavni britanski glazbenik Robbie Williams je zaražen koronavirusom i mora biti u karanteni na otoku St. Barts, na Karibima, u vili čiji najam košta 150.000 dolara tjedno.

Na karipski je otok 46-godišnji Robbie otputovao koncem prošle godine sa 41-godišnjom suprugom Aydom Field i četvero djece koja su u dobi između šest mjeseci i sedam godina. Nakon što je testom potvrđeno da je Robbie pozitivan na koronavirus, obitelj je morala produžiti boravak na St. Bartsu, ali luksuzna vila sasvim sigurno nije loše mjesto za karantenu.

Robbie navodno ima neke od simptoma bolesti COVID-19 i vezan je uz vilu, ne smije ići na plažu, a u karanteni će biti najmanje 14 dana.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pretpostavlja se da je obitelj Williams provela neko vrijeme u prosincu u svom londonskom domu prije nego što su otputovali, nakon što je Robbie 18. prosinca bio glazbeni gost u finalu showa "Ples sa zvijezdama".

Budući da su London i okolno područje 20. prosinca ušli u četvrti stupanj "lockdowna" koji ne dozvoljava putovanja u inozemstvo zbog odmora i sličnih aktivnosti, pretpostavlja se da je Robbie s obitelji napustio Englesku neposredno prije toga, a na St. Barts su otputovali 28. prosinca kako bi tamo proveli novogodišnje praznike.

U rujnu je objavljeno kako popularni glazbenik s obitelji živi u Švicarskoj tijekom pandemije koronavirusa.

U intervjuu za BBC Radio 2, Robbie je rekao da se odlučio za privremeni boravak u planinama kako bi izbjegao zarazu koronavirusom jer je pomalo neurotičan. Kad ga je voditelj pitao živi li trenutačno u jednom od svojih domova u Los Angelesu ili Malibuu, Robbie je odgovorio da je negdje u Švicarskoj u planinama jer je zaključio kako će koronu najlakše izbjeći ako ode na Mont Blanc šest mjeseci.

No to mu očigledno nije uspjelo. Hoće li se s obitelji sa St. Bartsa vratiti u SAD, Englesku ili Švicarsku, nije poznato. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 02:20