StoryEditor
ProstorijaPRIMA NAMJEŠTAJ

Kvalitetan san za kvalitetan život

Piše Native studio SD
22. siječnja 2021. - 09:34

Jedan od temelja zdravlja jest i – kvalitetan san. Ne kaže se uzalud kako ništa ne može kupiti miran san. I to je istina. O zdravstvenim benefitima dobrog sna, već je i previše toga rečeno da bi se dio našeg života provedenog u postelji ignorirao. Od snižavanja razine stresa, poboljšanja zdravlja živčanog sustava, odmora mišića… Sve ovo ovisi o dovoljno dugom i kvalitetnom snu.

Na dužinu spavanja najbolje možete utjecati sami mijenjanjem životnih navika, ali na kvalitetu sna itekako utječe i – sama postelja.

Naime, ona nije za svakog – ista. Točnije, nekome će određeni madrac biti pretvrd, dok će se drugi pošteno odmoriti upravo na takvom madracu. Isto je ako je i premekan.

A, potraga za idealnim madracem dovela je u PRIMA salon i poznatog glumca Janka Popovića Volarića. U novitete asortimana uputila ga je kolegica i voditeljica Doris Pinčić koja je sve za zdrav san pronašla u novom katalogu PRIMA spavanje. Osim detaljnih informacija o punjenju i tkaninama te prednostima različitih tipova madraca, katalog savjetuje individualan pristup odabiru idealnog madraca. Ne biste vjerovali ali, itekako je važno odabir prilagoditi navikama spavanja, zdravstvenom stanju, tjelesnoj težini i željama.

PRIMA u katalogu predstavlja novu generaciju madraca iz vlastite proizvodnje u koje su ugrađene kombinacije vrhunskih sirovina - više vrsta posebno kvalitetnih pjena i opruga. Posebna pažnja posvećena je i odabiru prirodnih materijala za navlake kako bi se razvio širok izbor madraca koji mogu odgovoriti na sve potrebe kupaca.

Promišljene kombinacije jezgre i navlake osmislio je PRIMA dizajn tim kako bi se pobrinuo da u bogatoj ponudi svatko može pronaći idealan madrac koji mu u potpunosti odgovara.

Formula je jednostavna - za dobar odmor ključan je odgovarajući krevetni sustav, odnosno pravilna i usklađena kombinacija kreveta, podnica i madraca. Naime, za svaki madrac definirana je i podnica, koja osim odličnog odmora i udobnosti, jamči i dugotrajnost, otpornost i izdržljivost madraca. Stručni prodajni savjetnici, u svih 59 PRIMA salona diljem Hrvatske, pomoći će Vam da pronađete svoju idealnu kombinaciju za zdrav i kvalitetan odmor.

Malo promišljanja i istraživanja prije kupnje madraca omogućit će vam godine bezbrižnog i odmornog sna koji u današnje ubrzano vrijeme postaje luksuz, iako ga baš svi zaslužujemo. 

Realizirano u suradnji sa Prima namještajima po najvišim pravilima struke

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 04:24