StoryEditor
ModaI nikad dublji 'dekolte'

Haljinica Maje Šuput odolijeva zakonima fizike: nikad kraća, a ni uža, ne znamo kako su tanki lančići zadržali sve na okupu

Piše J.V.
3. prosinca 2017. - 14:25
23735262_1963527393664024_6461104360628682752_n

Viđali smo Maju Šuput u svakakvim kombinacijama, užima, kraćima i drečavijima od svih izdanja ostalih žena s estrade zajedno, ali ovako nešto još nismo vidjeli.

Mala crna haljinica uvijek pali i komad je s kojim ne možete pogriješiti, to je točno, ali kako je ovaj model uspio izdržati sve napore, nije nam jasno. Uz Majin vrckavi duh i skakutanje na pozornici, minijaturna haljinica izrezana do samoga dna leđa po svoj je logici trebala negdje popustiti. Dubok leđni dekolte obuzdavalo je samo nekoliko delikatnih lančića koji su se napinjali zajedno s Majom na sinoćnjem koncertu u Pazinu, ali uspjeli su nekako odoljeti zakonima fizike.

 

Pazin are you ready???? I'am !!!!! Stage ready 🎤🎤🎤

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Vjerujemo da su obožavatelji u prvom redu bili pomalo zbunjeni, a našlo se sigurno barem njih nekoliko koji su očekivali puknuće. Ipak, koncert je prošao bez incidenta, a haljinica je ostala - čitava. 

Provokativnim izdanjem Maja se pohvalila, a gdje drugdje nego na Instagramu, i pokupila mnoštvo komplimenata na račun zanosne figure, kose, pogleda... Fanovi ovoga puta nisu štedjeli na frazama.

"Imaš tu predivnu kosu, najdivnije okice na svijetu, lijepo lice, osmijeh koji osvaja i odlična si kad se obučeš ženstveno", komentirali su.

 

Thank you so much Pazin ❤️❤️❤️❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 16:46