StoryEditorOCM
Društvena mrežaSVE IM JE REKLA

Poznata Srpkinja oplela po Beograđankama: Prostakuše, bolesno se ponašaju. I onda idu plesati na splav...

Piše mozaik sd
1. siječnja 2024. - 16:55

Čuvena srpska modna dizajnerica Verica Rakočević je napala Srpkinje koje se nekritično operiraju i mijenjaju izgled. Posve je iskreno progovorila o trendu prekomjernih estetskih intervencija kod mladih.

- Nigdje nisam vidjela tu količinu prostakluka kod mladih djevojaka koliko sam vidjela kod nas (u Srbiji). Vjerujte mi, nigdje nisam vidjela! Ja to smatram bolešću, bolešću roditelja koji to svoj djeci dozvoljavaju, makar ta djeca imala i preko 20 godina. Možete vi na vrijeme naučiti svoje dijete na vrijeme da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom, koji će ga ispuniti i oplemeniti, nego da napumpa guzicu, usta i onda ode na splav. Zastrašujuće koliko je ta manija uzela maha u Beogradu - navela je dizajnerica.

@portal.estetic Cuvena srpska modna dizajnerka svetskog glasa - Verica Rakocevic, posve iskreno o trendu prekomernih estetskih intervencija kod mladih. Uskoro na www.estetic.rs #vericarakočević #estetskahirurgija #estetskahirurgijabeograd #lepota #trendovi #mladi #estetskamedicina #estetskamedicinabeograd ♬ original sound - Portal Estetic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:43