Overlay
it-komad

Šokantni povratak: usred dominacije mikro-minica, modnim su pistama zavladale maksi suknje! Evo kako se sad nose, prema prijedlozima vodećih dizajnera

Piše T.S.M.
Foto Profimedia
30. ožujka 2022. - 12:27

Baš kad se činilo da ove godine nijedan komad odjeće neće uspjeti nadmašiti popularnost mikrominica, iznenadio nas je veliki povratak maksi-suknji. Maksi-haljine su se našle među preporukama iz Diora, Chanela, Stauda, Gabriele Hearst, Erdema... a ono što nam je najzanimljivije jest to što smo, zahvaljujući tome, dobili pravo mnoštvo prijedloga za stiliziranje.

Alexander McQueen igra se asimetrijom i predlaže nam da maksi-suknje spojimo s tank-top majicama i trendy čizmama ravnih, debelih potplata.

image
Jonas Gustavsson/Ddp Usa/Profimedia

Wes Gordon je za Carolinu Herreru predstavio stajling kojim je odao počast osnivačici te modne kuće – jednostavan spoj voluminozne, strukirane suknje i bijele košulje.

image
Gil-gonzalez Alain/abaca/Abaca Press/Profimedia

Off-white predlaže razigrani spoj suknje, T-shirta i tenisica, Botega Venetta damsku kombinaciju s finim vunenim topom i cipelama visokih potpetica, dok Palm Angels spaja dva trenda: maksi-dužinu i cropped top. 

image
Mondadori Portfolio/Ddp Usa/Profimedia

Philosophy di Lorenzo Serafini nas, pak, podsjeća da maksi-suknje mogu jako efektno izgledati i kad su vrlo uske.

Više prijedloga pogledajte u galeriji.

Pratite Stil i na Instagramu!

 

02. svibanj 2024 18:17