Overlay
kao s filterom

Proizvod za postizanje savršenog tena koji je oduševio TikTok sada dolazi i u obliku pudera punog moćnih sastojaka za njegu kože: jeste li ga probali?

Piše Stil
Foto Depositphotos
15. veljače 2022. - 11:47

Neki proizvodi postužu kultni status gotovo netom nakon lansiranja, drugi su dobro poznati među beauty stručnjacima, ali treba im nešto duže dok ih otkrije šira publika. U novije vrijeme, TikTok djeluje poput prečice - čim influenceri zavole određeni proizvod, odrade mu tako intentivnu promidžbu da se za koji dan svi pitaju kako im je moglo promaknuti koliko je ta i ta kremica ili taj i taj serum zapravo genijalan.

To se dogodilo s Revealer korektorom američkog brenda Kosas. Nedavno je postao pravi must-have proizvod za besprijekoran izgled kože. Svi su puni hvale za njegovu izvanderdnu pomoć u postizanju savršenog tena, za cijelu paletu tonova kože, te ističu kako koži lica ne daje samo prividno dobar izgled, nego joj, dok ga nosite, pomaže da uistinu postane bolja. Stoga ne čudi što je lansiranje Kosasovog novog proizvoda nadahnutog ovom uspješnicom izazvalo veliku pažnju. Revealer Skin-Improving Foundation SPF 25 već je u trendu, a ono što se TikTokerima sviđa kod Kosasovog Revealer korektora,  ujedno je ono što im se jako sviđa i kod novog pudera. Kako oduševljeno tvrde, i novitet sadrži elemente koji poboljšavaju stanje kože, i to impresivan slijed moćnih sastojaka poput niacinamida i kofeina za posvjetljivanje, skvalana, arnike i provitamina B5 za ublažavanje iritacije i crvenila, peptida i hijaluronske kiseline za tonus kože te mineralnog SPF-u i ekstrakta cvijeta artemizije za zaštitu od štetnih utjecaja.

Što se tiče toga kako izgleda na koži, Revealer Foundation pruža srednju pokrivenost s prirodnim finishem. Zaglađuje pore i ujednačava teksturu te, kako tvrde TikTokeri poput Monet Mcmichael, koža nakon nanošenja ovog proizvoda izgleda kao da je promatrana kroz filter za zaglađivanje.

@monetmcmichael I had to see what this new @Kosas ♬ fashion show(256764) - TimTaj

Jeste li možda imali priliku probati Kosasov Revealer korektor ili Revealer Skin-Improving Foundation? Javite nam!

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 05:37