Overlay
stvorite uspomene

Pet najpopularnijih proljetnih parfema koji će se savršeno uklopiti u svaku mirisnu kolekciju - imate li možda već neki od njih?

Piše Ivana Buljan
Foto Depositphotos
1. travnja 2022. - 10:55

Proljeće je stiglo,  zimsku garderobu pomalo mijenjamo proljetnom, a opojne note omiljenih parfema onim svježijima i cvjetnima, koji se najbolje "ljube" s višim temperaturama i sunčanim danima. Pronaći svoj savršeni parfem nije uvijek jednostavno, pogotovo zbog toga što u njegovoj bočici nisu samo sastojci, nego i uspomene koje ćemo vezati uz njega. Pridodamo li tome i zaista široku ponudu na tržištu, izbor parfema s kojim želimo "stvarati uspomene" postaje još teži. Zato smo istražili najpopularnije i za vas izdvojili one koji bi već ovog proljeća mogli postati zvijezde vaše mirisne kolekcije. Krenimo...

La vie est belle, Lancome – "Život je lijep" prijevod je njegova imena, a s ovim parfemom na koži još je ljepši. To će vam potvrditi svi oni koji su ga probali. U ovu "must have" bočicu upakirana je savršena kombinacija irisa i pačulija s orijentalnim potpisom.

Coco Mademoiselle, Chanel – Ovaj senzualan parfem snažnog je i svježeg karaktera, a pjenušavi miris jantara inspiriran je mladom Coco Chanel. Njegovi tvorci opisuju ga neovisnim i simpatičnim, nestašnim i provokativnim, s notama naranče, jasmina i ruže te pačulija.

Loverdose Red Kiss, Diesel – Ovaj eliksir strastvene ljubavi, kako ga njegovi tvorci promoviraju, ima bazne note pačulija, kakaa, vanilije i jantara. Obogaćene su mirisom naranče, oraha i marelice, a posebnost mu daju crni ribiz, bergamot i zelena jabuka. Kombinacija savršeno izbalansirane slatkoće nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Good Girl, Carolina Herrera – Istodobno osvježavajuć i misteriozan, ovaj parfem sadrži jasmin, koji mu daje notu ženstvenosti, kakao i tonku za dozu misterioznosti, dok zbog badema i kave ostavlja dojam samopouzdanja. I sve to u zanimljivoj bočici u obliku cipele s visokom potpeticom.

image

proljetni parfemi

La Nuit Trésor, Lancome – Dvojica majstora parfumera udružili su snage i u bočici "La Nuit Trésora" stvorili idealan kontrast svježe maline i opojne ruže. Stoga je istodobno savršeno svjež i duboko misteriozan. Toplinu i zaigranost daje mu vanilija s Tahitija, a njegovi tvorci opisuju ga romantičnim poput poljubaca na koži.

Pratite Stil i na Instagramu!

21. rujan 2024 02:58