Overlay
Snježno bijela

Ovaj Ganni džemper je ovladao Instagramom, a mi smo pronašli slične varijante po popularnijim cijenama

Piše Stil
Foto BeFunky
5. siječnja 2022. - 13:00

Ako ste zadnjih par tjedana povremeno pogledali svoj Instagram feed mogli ste uočiti da su influencerice apsolutno poludjele za jednim komadom odjeće koji smo viđali stalno! Bijeli Ganni pulover s uzorkom pletenica i izduljenim ovratnikom u obliku šala apsolutno je ovladao društvenim mrežama.

Kroj mu je vrlo jednostavan, a komad, iako se prodaje po cijeni od 345 eura ne izgleda razmetljivo te se može kombinirati s najrazličitijom odjećom i zato bismo ga mogli svrstati u nove zimske klasike.

Iako se tamniji tonovi često smatraju prikladnijima za zimske dane, u posljednje vrijeme popularni su bijeli lookovi od glave do pete. Ipak, džemper će odlično pristajati i uz tamniji kaput i traperice. Mi ga isto tako zamišljamo i u kućnom izdanju uz visoke čarape i šalicu čaja. Ponekad je najvažnije biti lijep samome sebi, a da se ne lažemo i takva slika može postati odlična objava na vašem profilu.

Original možete kupiti na brojnim stranicama s visokom modom, a ako ipak niste spremni investirati u Ganni, donosimo malu selekciju sličnih komada u high street ponudi.

image
Mango
image
Pull&Bear
image
Zara
image
&OtherStories
28. travanj 2024 21:33