Overlay
MODEL: Dea Marković
"Becha wild waves"

Oduševili su nas kostimi zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić: elegantni i odvažni ženstveni modeli skrojeni su tako da laskaju ženskoj figuri

Piše STIL
Foto Karmen Poznić
29. lipnja 2021. - 16:17

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić i ove sezone izbacila je kolekciju kupaćih kostima. 

U smislu estetike hrabre osamdesete i odvažne devetesete godine su Boženi poslužile kao inspiracija za kreiranje jednodjelnih i dvodijelnih kupaćih kostima.

Kostimima dominiraju elegantni i odvažni ženstveni krojevi konstruirani da laskaju ženskoj figuri. Dvodijelnim modelima je glavna poveznica retro gaćice visokog struka koje se mogu kombinirati s trokutićima, ženstvenim tuba topićima te odvažanim modelom topa u bijeloj boji na jedno rame s velikim volanima zebra printa. Jednodijelni crni kupaći kostimi prekrivaju sve nedostatke, minimalistički dizajn, a model s volanom će ukrasti srca ljubiteljicama jednodijelih modela.

Iako linijom Becha kostima prevladavaju crna i bijela dizajnerica Božena kolekciju „Becha Wild Waves“ je upotpunila i dodala jarku pink, pastelnu lila i životinjski print zebre.

Zadarska dizajnerica ističe kako su kupaći kostimi napravljeni od izrazito kvalitetnih materijala u kombinaciji retro tekstura kojim dominiraju mat pruge i sjajne likre.

Pratite Stil i na Instagramu!

30. srpanj 2021 15:33