Overlay
pohvale

Njihov stil vrijedi kopirati! Izdvajamo najbolja modna izdanja s Brit Awardsa, pogledajte tko se osobito istaknuo izborom odjeće i modnih dodataka

Piše Stil
Foto AFP
12. svibnja 2021. - 13:55

Kratku iluziju da ne živimo u svijetu poharanom pandemijom dala nam je sinoćnja dodjela Brit Awardsa, održana u londonskoj O2 Areni. Dodjela najprestižnijih britanskih glazbenih nagrada okupila je čak četiri tisuće uzvanika, koji se, zahvaljujući prethodnom testiranju nisu morali strogo pridržavati već uobičajenih pravila distanciranja.

Među brojnim uzvanicima i izvođačima,  neki su se posebno istaknuli odabirom odjeće, accessoirea i frizure pa smo izdvojili nekoliko po našem mišljenju najzanimljivijih lookova.

image
HAIM 
John Marshall

Među njima su se našle cure iz grupe Haim koje su se odlučile za besoprijekorna odijela modnog brenda The Row, Dua Lipa u upečatljivoj žutoj haljini s potpisom Vivienne Westwood i pin-up accessoireu koja nas je ukupnim dojmom podsjetila na Amy Winehouse te Celeste u zanimljivoj kreaciji Ashley Williams. Sviđa nam se i Olivia Rodrigo u Diorovoj haljini, a svakako izdvajamo i  Billiyja Portera jer nas ni ovog puta nije razočarao. 

23. travanj 2024 10:32