Overlay
Cottage core

Nježne haljine pastoralnog stila ovladat će dućanima ovog proljeća: ključan detalj su puf rukavi

Piše Stil
Foto Shutterstock
9. travnja 2021. - 13:46

Haljina u travnju postaje kraljica stila i na tronu ostaje sve do kraja ljeta, pa je najbolje što prije naći idealan model za sebe kako ih ne biste morali kupovati previše. Jedan od stilova koji ove godine dominira su romantične haljine s puf rukavićima. Na tragu Cottage Corea koji nas je osvojio još prošle godine i u 2021. se održava pastoralna atmosfera na policama dućana.

Fotografije influencerica sve su manje na gradskim ulicama, a one ne poziraju okružene gradskom vrevom već mirnim krajolicima ispunjenima cvijećem koji se često nalaze i na uzorcima njihove odjeće. Valovita kosa, make up sveden na minimum i haljina koja evocira neka prošla vremena sve su što vam treba da biste izgledali kao prava stilska zvijezda.

Pronašli smo različite modele, od onih koji su nešto izazovniji i otkrivaju noge i dekolte te su inspirirane Lolitom. Uz njih možete kombinirati baguette torbu i cipele na visoku petu ili jednostavno natikače. Nešto duže haljine opuštenijeg kroja nosite uz slamnatu torbu i ženstvene sandale, a uz ove nježne haljinice možete naći i nešto strože crne ili bijele haljine koje će obožavati minimalistice.

image
Bershka
image
Bershka
image
Stradivarius
image
Stradivarius
image
Zara
image
Zara
image
Reformation
26. travanj 2024 15:01