Overlay
mlak dojam

Najzanimljivija modna izdanja s Brit Awardsa mogli bismo nabrojiti na prste, ali ove su cure postigle pun pogodak s Armanijem, D&G-om i Magdom Butrym

Piše Stil
Foto AFP
9. veljače 2022. - 09:41

U utorak navečer najtalentiranije zvijezde britanske glazbe okupile su se na svečanoj dodjeli Brit Awardsa u londonskoj O2 Areni. Jedna od rijetkih prilika za gledati poznate face u luksuznim kreacijama ipak nam nije ispunila očekivanja, jer sve u svemu ukupan dojam nam je da je to sasvim sigurno moglo i bolje. Adele se, doduše, pojavila u sasvim prikladnoj i lijepoj haljini, no na prste bismo mogli nabrojati tko nas je još uspio zaintrigirati. Ne mislimo pritom reći da je sve skupa bilodo sadno, neke su se zvijezde i uzvanice odjenule prilično nekonvencionalno, ali što je zapravo više uopće revolucionarno u haljini punoj proreza i šljokica?

Britanski mediji jutros hvale Adele, mnogima je za oko zapela pop pjevačica Joy Crookes u nekoj kombinaciji sarija i ogrtača nalik na Crvenkapičin, a u pozitivnom se kontekstu spominje i AJ Odudu koja se pojavila u zanimljivo krojenoj zelenoj haljinici.

image
AFP

Nas su se, osim Adele u Armanijevoj kreaciji, dojmile Olivia Rodrigo u metalik haljini s potpisom  Alexandrea Vauthiera, Holly Humberstone u čipkastoj haljini s potpisom Dolce & Gabbana, Griff u neobičnoj vinilnoj crno-bijeloj haljini, ukrašena De Beers Jewellers dijamantima, manekenka Laura Whitmore u haljini Magde Butrym (ne zaboravimo spomenuti ni perjem ukrašenu L'alingi torbicu), a na neki je način, iako nam se haljina nimalo ne sviđa, zanimljiva bila i TikTokerica Abby Roberts.

Tko nam je još zapeo za oko pogledajte u galeriji.

Pratite Stil i na Instagramu!

29. travanj 2024 07:21