Overlay
zablistali su

Najbolji lookovi s dodjele Zlatnih globusa: pažljivo ih proučite, najavili su trendove za svečane prigode do kraja godine

Piše Stil
Foto Frederic J. Brown/Afp
11. siječnja 2023. - 11:24

Dodjela Zlatnih globusa na glasu je kao predskazateljica - kako po pitanju dobitnika zlatnih kipića na dodjeli Oscara u ožujku, tako i po pitanju modnih trendova kad je riječ o svečanim prigodama. Ono što smo sinoć imali priliku vidjeti na uzvanicima glamuroznog eventa u LA Beverly Hiltonu, vjerojatno ćemo - s varijacijama na temu - viđati i na posjetiteljima ostalih događaja koji uključuju crveni tepih sve do kraja godine.

image

 Selena Gomez 

Frederic J. Brown/Afp

Što se tiče outfita, očit je utjecaj velikog povratka goth stila jer većina je gostiju pristigla u tamnoj odjeći s detaljima u spomenutom stilu - Selene Gomez u dramatičnoj crnoj Valentinovoj haljini preko Jamie Lee Curtis koja je preko crnog kombinezona bez naramenica nosila crnu čipkastu pelerinu i Rihanne u crnoj baršunastoj haljini brenda Schiaparelli do Lize Koshy i Paige Butcher u čipkastim kombinacijama. Zanimljivo je da je Jenna Ortega, Wednesday iz istoimene serije koja je u posljednje vrijeme najviše izreklamirala ovu estetiku odabrala nježnu puderastu nijansu za svoju haljinu u vintage stilu.

image

 Julia Garner

Frederic J. Brown/Afp

No čini se da je i Barbiecore učinio svoje: mnoge su se gošće - pa i poneki gost- odlučili za šarenilo, volane, til i šljokice. Julia Garner u troslojnoj Guccijevoj kreaciji bila je jedna od nekoliko zvijezda koje su se odlučile za puderasto ružičastu, Laverne Cox oduševila je u vintage haljini Johna Galliana, a Lily James je nosila upečatljivu crvenu haljinu, a Eddie Redmayea isticao se ogromnim svilenim cvijetom pričvršćenim na smoking. Ipak rijetko se tko, kad su upečatljive nijanse i krojevi u pitanju može mjeriti s Billyjem Porterom - upravo je on "ukrao šou" u smokingu Christiana Siriana u boji godine. 

image

 Billy Porter

Frederic J. Brown/Afp

Sve lookove pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

15. travanj 2024 04:36