Overlay
top 10

Najbolje hidratantne i anti-age kreme s visokim zaštitnim faktorom: štite nas od fotostarenja, ujednačavaju ten i ispravljaju nepravilnosti

Piše Stil
Foto Shutterstock
16. ožujka 2021. - 13:34

Za koji dan ulazimo u polovicu godine u kojoj sunce jače grije, što zunači da će nam trebati kvalitetnija zaštita za kožu lica, bez obzira na vremenske uvjete. Čak i kad je oblačno ili sjedimo negdje u hladu, treba nam štit od sunčevih zraka koje se probijaju kroz oblake i reflektiraju od glatkih površina jer nanose koži lica nepopravljivu štetu. Dnevna hidratantna krema sa zaštitnim faktorom sad nam je neizostavni dio beauty rutine, a najbolje u uistinu bogatoj paleti takvih proizvoda imaju SPF širokog spektra od najmanje 30 te hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline, ceramida ili niacinamida koji koži daju vlažnost i pružaju njegu. Izdvojili smo nekoliko proizvoda s najboljim recenzijama.

image
Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50, 475 kn

Hidratantna krema širokog spektra pomaže u borbi protiv znakova starenja kože. Kožu čini mekšom i reducira fotostarenje zahvaljujući sastojcima kao što je polifenolima bogat bijeli čaj. Štiti od UVA i UVB zraka te se glatko stapa s kožom za savršen finish.

image
La Roche-Posay Toleriane Double Repair Oil-free hidratantna krema za lice s niacinamidom, 126 kn

Hidratantna oil-free krema za lice s SPF zaštitom, pomaže u zaštiti i obnavljanju zdravog izgleda kože. Formulirano s prebiotičkom termalnom vodom, ceramidom-3, niacinamidom i glicerinom. 

image
Lancôme Hydra Zen dnevna hidratantna krema SPF 15, 400 kn

Dnevna hidratantna krema koja učinkovito štiti od štetnih vanjskih utjecaja poput vjetra, klimatizacije, promjene temperatura, niske razine vlage i sunčevih zraka. Ima nježnu teksturu koja se lako upija, trenutno ostavljajući lice glatkim, sjajnim i hidratiziranim.Sadrži biljne ekstrakte za brzo uklanjanje simptoma stresa uzrokovanog životnim okruženjem i emocijama.

image
Drunk elephant Umbra Tint Physical Daily Defense SPF 30, 230 kn

Tonirana dnevna krema puna je moćnih antioksidansa, poput astaksantina, soka od grožđa i ekstrakta izdanka suncokreta, koji pomažu reducirati fotostarenje kože. Koži livca pruža vlagu i pomaže smanjiti vidljivost tankih bora. Jedinstvena formulacija ne masti kožu i daje joj lijepi ton. 

image
Avène Hydrance hidratantna emulzija SPF 30, 128 kn

Hidratantna emulzija u jednom koraku će nahraniti kožu te je zaštititi od slobodnih radikala, UV zračenja i nečistoća. Lako se nanosi zahvaljujući laganoj, nemasnoj teksturi, a uz to i prekrasno miriše.

image
Avon Ageless zaštitna dnevna krema SPF 30, 39 kn

Avonova uspješnica vraća koži mladenački izgled, štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja i ostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodir. Pogodna je i za osjetljivu kožu.

image
CeraVe Moisturizers hidratantna krema za lice SPF 25, 110 kn

Hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom osigurava hidrataciju kože tijekom puna 24 sata, obnavlja njezin zaštitni sloj i štiti ju od sunca. Ima vrlo laganu teksturu koja se brzo upija i odlična je podloga za puder.

image
Shiseido Waso Color-Smart Day Moisturizer hidratantna dnevna krema za ujednačavanje tona kože SPF 30, 355 kn

Hidratantna dnevna koja koži pruža dugotrajnu hidrataciju, prilagođava se boji kože i ujednačava ten. Poboljšava izgled pora, opskrbljuje kožu hranjivim tvarima i štiti ju od stresnih vanjskih utjecaja, uključujući i sunčevo zračenje. Kožu čini prirodno blistavom.

image
Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30, 329 kn

Krema za ispravljanje nepravilnosti savršeno djeluje sama ili kao podloga ispod make upa. Uravnoteženje izgled kože zahvaljujući svojoj ljekovitoj formuli s kompleksom centella asiatica (tigrova trava) za zaštitu, ekstraktu stolisnika za jačanje i ekstraktom lišća maline za ublažavanje upala, obogaćenom natrijem, kalijem, kalcijem i magnezijem za optimalnu hidrataciju, umirenje kože i smanjenje znakova umora.

image
Nivea Hyaluron Cellular Filler dnevna krema za preoblikovanje SPF 30, 121 kn

Dnevna krema obogaćena hijaluronskom kiselinom, pojačivačem kolagena i pojačivačem elastina koji potiču aktivaciju stanica, pružaju intenzivnu njegu protiv bora te poboljšavaju elastičnost. Obnavlja zaštitnu funkciju kože i sadrži zaštitu od fotostarenja, oštećenja stanica, staračkih pjega i gubitka volumena uzrokovanih UV zrakama.

24. travanj 2024 10:35