Overlay
Bouji

Modna priča u koju se vrlo lako zaljubiti: domaći brend Gossip ima divnu kolekciju nadahnutu ženstvenošću

Piše Stil
24. veljače 2023. - 15:21

Nova kolekcija pod nazivom Bouji inspirirana je nezaobilaznom ženstvenošću, a sve pod okriljem vlastite proizvodnje i stvaranja.

Ono čemu većina žena teži kada je riječ o modnim komadima odjeće je upravo posebnost, kvaliteta i pažnja kod izrade same haljine, kaputa ili košulje. Često je bitan faktor i nosivost tog istog odjevnog predmeta u više prilika. Na našem tržištu, svakodnevno se rađaju novi brendovi koji stvaraju prekrasne komade koje s ljubavlju imamo u svojim ormarima, a upravo takav jedan domaći brend iz dana u dan, broji sve više zadovoljnih klijentica.

Brend Gossip, čija je priča započela 2014. godine u Novalji na otoku Pagu, sve do danas stvara moderne i ženstvene kolekcije, a najnovija pod nazivom Bouji priziva toliko željno iščekivano proljeće.

Posljednje 3 godine svog postojanja, Gossip je baziran isključivo na vlastitu proizvodnju bez stvaranja dodatnih viškova, a sve u svrhu zaštite okoliša. Svaki artikl se izrađuje tek nakon njegove narudžbe.

Proljetna kolekcija inspirirana je nezaobilaznom ženstvenošću te maštovitim i modernim krojevima koji na najljepši mogući način – veličaju ženu. Svaki komad moguće je izraditi u vlastitoj veličini, kao i dužini jer je slavljenje različitosti misao kojom se Gossip oduvijek vodi.

Klasične suknje i košulje s jedinstvenim modernim pomakom, kao i hlače visokog struka, elegantne haljine, predimenzionirani sako koji je zapravo haljina, sve su to komadi koje možete pronaći u novoj Bouji Gossip kolekciji. Ono što je dodatno krasi su detalji ručne izrade, kao i mogućnost da cjelokupni proces možete pratiti uživo u ateljeu, koji je ujedno i prodajno mjesto na kojem će vas uvijek dočekati nasmijana lica.

24. srpanj 2024 14:22