Overlay
Komplet udobnosti

Jesenski modni trik: sparite mekano pletivo istog uzorka i ne morate odustajati ni od elegancije ni od komfora

Piše Stil
Foto Shutterstock
9. studenog 2020. - 17:50

Pretpostavljamo da je svima već pomalo dosadila odjeća koja svojom bezličnošću svaki čas podsjeća koliko je dosadna bila ova godina. Trenirke, pidžame i slično neprestano nam poručuju da smo kući i da izgledamo kao da se nismo sredili, a koliko god nam je u početku to znalo biti opuštajuće sad nam je stvarno dosta. Ipak ne možemo pobjeći ni od želje za komforom kad si ga već smijemo priuštiti i zato ove sezone vlada odličan spoj. Riječ je o 'co-ord' setovima pulovera ili kardigana i suknji ili hlača od istog pletenog materijala.

Bilo da je riječ o vunenom topu i pripijenoj suknji ili širokim hlačama s gornjim dijelom u sportskom stilu nalik hudici obje varijante će izgledati istovremeno šik i neopterećeno, a uz to su i dovoljno tople za ove sve hladnije dane. Najviše smo ih viđali u prirodnim zemljanim tonovima, ali iznimke dolaze i u malo veselijim i življim bojama.

Zgodno je što ih možete nositi i odvojeno ili zajedno kombinirati s još jednim komadom odjeće. I u sportskim, a posebno elegantnijim izdanjima jako kul izgledat će predimenzionirana košulja, jednobojna ili s uzorkom ovisno o kojoj je prilici riječ.

Mala promjena cipela omogućit će vam da od svog kućnog izdanja look pretvorite u vrlo modernu kombinaciju. Trenutno su moderne čizme s jakim džonom, a na suknje će dobro ići i cipele na visoku petu. Gdje god da u njima išli izgledat ćete kao da ste se potrudili za što ponekad nakon dana provedenih u kvartu nemamo snage pa će nam ta prijevara dobro doći.

Ako se još niste odlučili koji pleteni duo bi vama odgovarao, donosimo vam samo djelić aktualne ponude high street brendova.

image
Zara
image
Stradivarius
image
Stradivarius
image
Bershka
image
Mango
image
Mango
image
Stradivarius
image
Zara
27. travanj 2024 20:38