Overlay
biste li ga isprobali?

Jednostavan trik kao alternativa popularnom zahvatu za ljepše trepavice: ‘Više vam neće trebati čak ni maskara!‘

Piše Stil
Foto Depositphotos
24. svibnja 2022. - 13:10

Umjetne trepavice, ekstenzije, "lash lift", puno slojeva maskare... čemu sve nećemo pribjeći pokušavajući postići dojam duljih, gušćih, neodoljivih trepavica. Jer pogled ispod takvih trepavica je osobito dojmljiv, dubok, neodoljiv. No, tko za sve to ima vremena? I novca! Zato nas vesele jednostavni trikovi uz pomoć kojih se ovaj look može "hakirati". Jedan od njih zapalio je TikTok i zvuči uistinu jednostavno. Sve što vam treba je staromodni uvijač za trepavice i petrolejski gel poput popularnog vazelina. Nakon što smo odgledali video koji sve pobliže objašnjava, ne možemo se oteti dojmu kako bi ovo, za promjenu, mogao biti dosta dobar beauty savjet s TikToka, premda je u komentarima nekoliko napomena koje bi vrijedilo uvažiti.

"Prije nekoliko mjeseci koristila sam vazelin umjesto maskare, i iako je izgledalo kao da nosim normalnu maskaru, bilo mi je nekako neugodno, pogotovo tijekom vlažnijih dana, mogla sam osjetiti kako mi vazelin stvara osjećaj težine na trepavicama. Ipak, vazelin mi je manje isušivao trepavice, a također sam primijetila da ispadaju manje nego kad koristim normalnu maskaru. Sve u svemu, ovo je dobar trik ako ne pretjerujete s količinom i ako vam je cilj prirodan izgled", napisala je jedna pratiteljica, dok je druga podsjetila na upozorenja kako vazelin i slični pripravci naneseni u debelom sloju (kao kod takozvanih "slugging tretmana") mogu izazvati infekcije pa je sugerirala kako bi ovaj trik bilo bolje iskušati s proizvodom kojeg koža bolje podnosi, poput kokosovog ulja...

Ako vas je cijela ova priča zaintrigirala, pogledajte video pa sami odlučite hoćete li ga isprobati. Tada će vam biti jasnije koliko su utemeljene priče da je mnogima zamijenio "lash lift", pa čak i korištenje maskare.

 

 

 

26. travanj 2024 02:42