Overlay
Game changer 2.0

Ivan Alduk predstavio je kolekciju haljina za moćne glam-rock žene: evo što nam se kod nje posebno sviđa

Piše Stil
22. rujna 2022. - 10:23

Ivan Alduk predstavio je kolekciju "Game changer 2.0" za nadolazeću jesen i zimu. Kolekciju čini preko 50 modela, ispričao je dizajner, otkrivši kakoi je imala je svoju prezentaciju u Aldukovom milanskom showroomu.

- Sada hrvatskim kupcima i suradnicima otkrivamo večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro - izjavio je dizajner o kolekciji sastavljenoj od kratkih, koktel i dugih haljina u crnoj, zlatnoj, ružičastoj i zelenoj boji, krojenih tako da prate liniju tijela i naglašavaju figuru te ostavljaju moćan dojam. 

A to je nešto što Alduk doista zna, svaka njegova ambasadorica izaziva reakcije pa je tako nedavno na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala u Aldukovoj haljini zablistala glumica i model Ema Kovač.

Vrijedi spomenuti da su haljine pomno ukrašene, u što su utkani sati i sati ručnog rada, a ono što nam se u njoj još posebno sviđa je to što odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke svoje karijere kada je sve osvojio svojom vizijom moćne glam-rock žene. 

 

26. travanj 2024 10:57