Overlay
romantični goth

H&M i kultna britanska modna kuća čije kreacije obožavaju Alexa, Sienna, Margot i britanske princeze imaju zajedničku kolekciju! Ovo su naši favoriti

Piše Stil
6. listopada 2020. - 08:59

Ako ste i vi slinili nad haljinama britanskog brenda The Vampire's Wife, no niste ih si mogli priuštiti jer koštaju i do 16 tisuća kuna, mogla bi vas razveseliti vijest da se ta modna kuća odlučila na suradnju s H&M-om.

The Vampire’s Wife, čije kreacije nose Sienna Miller, Alexa Chung, Kylie Minouge, Kate Moss, Margot Robbie, Lisa Bonet, Natalie Portman, ali i britanske princeze Kate Middleton i Beatrice, projekt je britanske dizajnerice, manekenke i muze Susie Cave, supruge glazbenika Nicka Cavea.

Sada već kultni brend, poznat po romantičnoj, povremeno pomalo sladunjavoj interpretaciji gotha, obožavaju zaljubljenici u modu i modni insajderi jer je poznata po laskavim siluetama, glamuroznim detaljima i nesputanom slavlju žena i ženstvenosti.

Kolekcija koju su izradili u suradnji s H&M-om bit će, prema najavama, progresivna i u stavu i u izradi, a svi odjevni predmeti bit će izrađeni od održivih materijala. Uključivat će prepounatljive čipkaste detalje na ramenima, srebrni detalji, raskošne manžete i bogate teksture, baršunaste haljine s mašnicama, čipkaste rukavice, ogrlice, narukvice i naušnice s "urokljivim okom" i, naravno, vampirskim zubom. 

Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama i u H&M-ovom webshopu od 22. listopada, no mi smo već zavirili u nju i odabrali nekoliko favorita.

26. travanj 2024 17:36