Overlay
lijepo i udobno

Elegantno, prozračno i neodoljivo: otkrijte novu kolekciju neodoljivog Lunaria Nightwear asortimana!

Piše PR
20. travnja 2021. - 12:51

S proljećem stiže i nova kolekcija neodoljivog Lunaria Nightwear asortimana. U ovim izazovnim vremenima postajemo svjesni koliko je važno i u udobnosti vlastitoga doma osjećati se elegantno, prozračno i neodoljivo. Lunaria, kao i uvijek, pri kreiranju i uvođenju novih kolekcija, prije svega, fokus stavlja na udobnost i kvalitetu koja se ostvaruje zahvaljujući pomno biranim materijalima.

image
Mario Mehuljić

Ova proljetna kolekcija pidžama, donjeg rublja i ostalog homewear asortimana upravo to i dokazuje. Elegantno, prozračno i neodoljivo riječi su s kojima bismo opisali novu kolekciju brenda Lunaria koja ekskluzivno na hrvatsko tržište dovodi poznati talijanski brend “Cotonella” koji se u modnom svijetu pozicionirao kao jedan od najvažnijih talijanskih brendova na tržištu donjeg rublja, s dizajnerskim duhom i visokokvalitetnom proizvodnjom od organskih materijala koja uvijek daje prednost udobnosti i nosivosti poštujući pritom bezbroj oblika tijela koje odjevni predmeti moraju nježno štititi, podržavati i oblikovati.

Novi proljetni asortiman dostupan je u Lunaria prodavaonicama u Splitu, Solinu i Makarskoj te na lunarianightwear.com webshopu.

26. travanj 2024 15:33