Overlay
obljetnica

Dvanaest snažnih žena u kampanji brenda DeLight: pogledajte tko je sve zablistao u modnoj priči koja slavi ženstvenost

Piše Stil
Foto Matea Smolčić Senčar
16. siječnja 2023. - 14:25

U slavljeničkoj kampanji brenda DeLight 12 prekrasnih žena koje stoje uz brend od njegovog osnutka stalo je ispred objektiva i uveličalo modnu priču koja slavi ženstvenost. Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih 5 godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni. Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje. Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive DeLight komade, koji su ujedno kroz godine obilježili sam brend, a i dan danas su aktualni i bezvremenski.

image
Matea Smolčić Senčar

Kampanja je u biti koncipirana kao modni kalendar, pri čemu svaka od žena predstavlja mjesec u godini. 6 javnosti poznatih žena, voditeljica i glumica te 6 uspješnih poslovnih žena, savršeno su se snašle pred objektivom i budnim okom Matee Smolčić Senčar. Voditeljica Jelena Glišić, glumice Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Tara Rosandić, Sanja Vejnović i Bojana Gregorić Vejzović od samih početaka prate DeLight i Ivana Friščića te tvrde da se u njegovim kreacijama osjećaju ženstveno i moćno. Oduševljenje ne skrivaju i nisu skrivale ni uspješne poslovne žene - Martina Živković, Lidija Aladin, Marija Huha, Željana Bolanča, Slađana Divjak i Andrea Romić Nikolić.

image
Matea Smolčić Senčar

Već 5 godina, svi DeLight komadi izrađeni su od najfinijih prirodnih tkanina vrhunske kvalitete. Preciznost izrade vidljiva je u svakom šavu i samim time postaje luksuz koji je prenosiv s generacije na generaciju.

- Ovo je kampanja koja je okupila 12 žena koje su svojom energijom, prisutnošću i ljubavi prema DeLightu, uvelike uljepšale i obilježile njegovo postojanje. Ovo je posveta petogodišnjem radu i zaista sam sretan što uz sebe imam prekrasne klijentice, snažne i uspješne žene od kojih je svaka u svojoj svakodnevici najbolja verzija sebe, a sve uz pomoć DeLighta koji uvijek slavi ženstvenost i daje im dodatnu dozu samopouzdanja“ – dodaje Ivan Friščić, vlasnik DeLighta.

Za fotografije zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za postprodukciju Matea i Iron-I-ja, dok make up potpisuju Petra Sever i Mihaela Dodić. Za frizure modela bila je zadužena Danijela Pušeljić (Kosa & Parrneri).

26. svibanj 2024 23:59