Overlay
Sve veličine

Čini li se i vama da se konfekcijski brojevi sve više smanjuju? Za sve one s oblinama, pronašli smo najbolje modele u high street trgovinama

Piše Stil
Foto Violeta by Mango
16. listopada 2020. - 12:02

Nerijetko se na društvenim mrežama povuku rasprave o neprirodno malim veličinama odjeće. Za koga oni proizvode ove konfekcijske brojeve? Tko uopće može ući u to? Nogavica kao rukav... Nepodnošljivo!

Veličine su se, tvrde neki, a pokušat ćemo zadržati neutralan stav, smanjile s godinama. Nekadašnji 38 sada je bliži 36-ici, XS je postao S. Small Medium, a prosjek je već - large.

Kako se ne bismo izgubili u pretvaranju veličina, reći ćemo samo da je to, u vrijeme kad su obline ponovno popularne, jednostavno nepošteno. Dok nam s naslovnica mašu žene i muškarci svih veličina s porukom kako su sve podjednako lijepe, prilično je frustrirajuće ući u trgovinu i ne pronaći model koji želite jer - nema veličine.

Baš su se zato mnogi brendovi okrenuli plus size kolekcijama. Violeta by Mango za žene je s oblinama, Asos Plus ima opciju za žene i muškarce. Pročešljali smo njihove kolekcije, kao i onu brenda Ulla Popken koji je sinonim za modu za punije. Veličine idu do 4XL, a modeli su savršeni za jesen i nadolazeću nam zimu.

Čipkana haljina, $44.00

image
Duga pamučna košulja, 349,90 kn
Violeta by Mango
image
Košulja s džepovima s preklopom, 349,90 kn
Violeta by Mango
image
Midi haljina s točkicama, 549,90 kn
Mango by Violeta
image
Haljina s naramenicama od tamnog trapera, 349,90 kn
Mango by Violeta
image
Vesta uskog boda, 169,90 kn
Violeta by Mango
image
Sako s prugama, 1.041,75 kn
Ulla Popken
image
899,00 kn
Ulla Popken
26. travanj 2024 11:56