Overlay
dašak blagdana

Vaše predivne objave s društvenih mreža su nam inspiracija! Tko još nije raspoložen za ukrašavanje, samo treba baciti oko. A za to postoji još jedan razlog...

Piše Stil
4. prosinca 2022. - 13:01

U zadnje se vrijeme provlači polemika oko toga kad je pravo vrijeme za postavljanje božićnih ukrasa. Mi kažemo: kad god nas je volja! I zato nas baš vesele vaše predivne objave s adventskim vijencima, aranžmanima od zimzelenih grančica i šumskih plodova, treperavim svjećicama, kod nekih već i s okićenim borovima...  pa svima onima koji još nisu dovoljno raspoloženi za unijeti u svoje domove dašak nadolazećih blagdana prenosimo nekoliko vaših fotografija za inspiraciju.

Društvene mreže pune su dokaza da se za lijep ugođaj tijekom prosinca ne treba spiskati cijeloo bogatstvo te da se u ukrašavanje može uključiti i mališane. Jedna od objava koje su nas potpuno oduševile je ova s profila @mycroatianhome u kojoj možete vidjeti kako se lako da izraditi predivan bor i to samo od komada kartona i ostataka vune.

Evo vam još malo nadahnuća s društvenih mreža, a zatim - pravac, ukrašavanje! Spomenut ćemo još samo da je kreativno izražavanje jedan od dokazanih lijekova za loše rasoploženje pa stoga ne gubite vrijeme... I pošaljite nam i svoje objave!

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

27. travanj 2024 02:16