Overlay
za poseban efekt

Lijepe poput skulptura: ‘statement‘ lampe su veliki hit u uređenju interijera, priuštite si barem jedan primjerak - ili ga izradite sami!

Piše Stil
5. siječnja 2023. - 17:28

Veliki trend u uređenju interijera su stolne i podne lampe koje djeluju poput skulpture. Viđamo ih u različitim izvedbama - od onih povoljnijih, izrađenih od manje skupocjenih materijala i s potpisom pristupačnih brendova, do onih koje se cijene tisućama eura, zahvaljujući prepoznatljivom, prestižnom potpisu ili skupocjenim materijalima poput plemenitog mramora, dragocjenih kovina, sedefa, murano stakla. 

Detalj je to koji svatko može nabaviti sukladno mogućnostima, a jako lijepo će nadopuniti većinu modernih stilova uređenja, stoga smo izdvojili nekoliko primjeraka iz različitih trgovina, od povoljnih do skupocjenih, na koje, ako ništa, vrijedi barem "baciti oko".

Možda će vam potaknuti maštu i natjerati vas da se domislite kako biste možda i sami mogli izraditi nešto slično, od nešto povoljnije, "basic" lampe kakve i dodataka koji vam se nađu pri ruci, recimo boce omotane kaširanim papirom ili čvrstog papira koji se da oblikovati u zanimljivo sjenilo.

image
Oliver Bonas
image
Zara Home
image
Earthdarlings
image
H&M
image
Zara Home
image
H&M
image

lampe 1

Marioni
image
Zara Home
image
Deco Nordic
image
H&M
image
Laura Meroni
image
Deco Nordic


Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

26. travanj 2024 12:51