Overlay
naš odabir

Ikea, Zara i H&M imaju predivne stvari za dom u novim kolekcijama: sve smo ih pregledali i odabrali najljepše!

Piše Stil
19. siječnja 2023. - 18:52

Uvijek nas veseli kupiti nešto novo za dom, pa makar sitnicu koja će unijeti malo svježine. To vrlo dobro znaju brendovi koji se bave opremom za kućanstvo pa nas svako malo mame novim kolekcijama. Na početku godine svoje su novitete predstavili i relativno povoljno brendovi - Ikea, Zara i H&M - pa smo im pažljivo razgledali ponudu i izdvojili artikle koji su nam se posebno svidjeli.

image
Ikea, Zara Home, H&M Home

Što se tiče novosti, nismo primijetili velika odstupanja od dosadašnje ponude po pitanju stilskog određenja pa će vam se swve što ćete vidjeti u nastavku super uklopiti s postojećim artiklima izdvojenih brendova. Čak i ako do sad niste kupovali ništa iz home ponude ova tri brenda, ali volite zemljane boje, svijetlo drvo, udobne tekstile, praktična rješenja i pristupačan luksuz, i u tom ćete slučaju vjerojatno pronaći nešto za sebe.

image
Ikea, Zara Home, H&M Home

Primijetit ćete da su sve tri kuće po pitanju estetike ostale vjerne svom izričaju: Ikea i dalje gura svoju provjerenu skandinavsku priču upotpunjenu živim bojama i uzorcima koji će lako razvedriti zimsko sivilo, Zara je i dalje u svom minimalističkom điru s puno zemljanih boja, drva i kamena, dok je H&M ponudio upravo ono što smo od njih očekivali - red basica, red retro zaigranosti. Sve u svemu, primamljivih ponuda ne manjka.  

image
Ikea, Zara Home, H&M Home

Ostale artikle razgledajte u našoj fotogaleriji.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

 

19. travanj 2024 08:58