Overlay
u subotu

U novom broju Stila doznajte sve o lipoliftingu, interijerima s karakterom, psihološkoj pomoći i otkrijte novu rubriku u čijem ste fokusu možda baš vi

Piše Stil
17. veljače 2022. - 09:55

Nakon male pauze, u subotu 19. veljače pred vama biti novi broj Stila. Da se odužimo svima kojima je nedostajalo, ovaj smo broj nakrcali zanimljivim temama. Za početak, glavna priča ovog broja, Štorija, posvećena je preispitivanju. Svi mi, složit ćete se, nosimo u sebi određenu dozu nereda kojemu kad-tad dođe vrijeme za pročišćenje, a ponekad nam u tim procesima dobro može doći pomoć sa strane, uz koju ćemo stvari koje nas "žuljaju" uspjeti sagledati iz drugog kuta.

Ponekad se na popisu za preispitivanje nađu i međuljudski odnosi, posebice oni s partnerima, tim više ako osjećamo da smo se unutar njih našli u položaju koji nam baš i ne odgovara. Na tu je temu jako dobru priču napisala Silvana Uzinić, svakako je pročitajte. A zatim se možete opustiti uz malo lakše teme, jer veljača-prevrtača nije samo vrijeme za prevrtanje po vlastito razumu i osjećajima. Treba malo i uživati.

Neki će imati sreće ugrabiti koji slobodan dan za uživanje na snijegu - za takve imamo prijedloge za uistinu impresivan smještaj u Gorskom kotaru. Onima koji se ipak neće mrdnuti iz kuće predložit ćemo četiri zanimljiva trenda za uređenje doma i objasniti kako ih primijeniti. Onima koji se još ne zamaraju dijetama predlažemo recepte iz kuharice Hrvatice koja živi u New Yorku.

O još jednoj našoj curi s njujorškom adresom pišemo u ovom broju, a ta se, iz razloga koje ćete otkriti kad je pročitate, našla u našoj Ćakuli. Primijetit ćete i jednu novu rubriku, koje ne bi bilo bez vas, dragi čitatelji, jer u fokusu ste joj baš vi - odnosno oni od vas koji nas prate na Instagramu jer pratimo i mi vas...

Nismo zaboravili ni modu pa vam predlažemo trendove predviđene tek tamo negdje za jesen/zimu za koje vjerujemo da ih možete (i trebate, jer ponekad je stvarno dobro biti malo ispred svog vremena) nositi već sada. Malo smo više pažnje no inače posvetili ljepoti pa vam donosimo priče o optimalnoj njezi kože u ovom za nju izazovnom razdoblju, donosimo vam savjete kako odabrati savršen puder za vaš tip kože, a donosimo i zanimljivu priču o jednom poprilično intrigantnom zahvatu u svijetu estetske kirurgije. 

Pratite Stil i na Instagramu!

05. svibanj 2024 21:20