Overlay
‘nove lude 20-te‘

Sve će prštati od strasti: ušli smo u razdoblje stvoreno za avanture i ljubav! Razlog nema veze s pandemijom, a na neke će djelovati jače no na druge

Piše Stil
Foto Shutterstock
27. lipnja 2021. - 12:46

Već se neko vrijeme priča o "novim ludim 20-ima" i predviđa se kako će "post covid era" biti dekadentna, raskalašena, čak i razvratna. A nama se čini da se predviđanja ostvaruju: imamo dojam da su vibracije ovog ljeta, koje je doduše tek počelo, nekako posebno koketne, kao da su svi jedva dočekali opustiti se i zabaviti, nakon što su nam izlasci, ali i bliski susreti, tako dugo bili zabranjeno voće. Osjećate li se i vi u posljednje vrijeme tako, možda će vas zanimati objašnjenje. Jer pomalo je neočekivano.

Nakon što su nas mjesecima plašili retrogradnim Merkurom, astrolozi nam poručuju da je među zvijezdama došlo do novog znakovitog gibanja. Venera je u Lavu, i to baš od danas, a to bi trebalo značiti da smo ušli u razdoblje povoljno za ljubavne avanture. Kako objašnjavaju astrolozi i poznavatelji tajni zodijaka, kad Venera, planet ljubavi, uđe u Lava, jedan od najstrastvenijih horoskopskih znakova, stvari postaju poprilično vruće, a utjecaj takvog nebeskog susreta osjeća se, tvrde astrolozi, i u razdoblju koje mu prethodi, kao i još neko vrijeme nakon što (21. srpnja) završi.

U tom periodu svi ćemo biti pod utjecajem romantične energije Venere i strastvene energije Lava pa ćemo biti spremniji i otvoreniji za ljubav i lakše ćemo se odlučiti učiniti apsolutno sve za nju. Nastojat ćemo ostvariti svoje želje i neustrašivo ćemo otkrivati osjećaje, a zbog Venerine strastvene energije veći su izgledi da će nam se trud isplatiti, barem po pitanju vrtoglavo dobrog seksa. Ne znamo koliko su ova obećanja pretjerana, no  čini se da je pred nama uistinu novo ljeto ljubavi.

Lavova energija dat će nam snagu da ovoga ljeta budemo smjeliji, uzbudljiviji i otvoreniji, a naše veze postat će puno strastvenije. "Lav vlada srcem, pa kad planet boginje ljubavi uđe u njegovo kraljevstvo, počnu letjeti iskre. Veze se lakše sklapaju, a u postojeće se lakše unosi novo uzbuđenje i magnetski osjećaj privlačnosti" navbodi astrologinja Narayana Montúfar za Astrology.com te savjetuje svima koji kriju osjećaje prema nekome da je ovo savršeno vrijeme za pokazati ih.

A što se događa nakon što Venera ode iz Lava i nakon što prođe i onaj period u kojem se još osjećaju efekti tog sudbonosnog susreta? Slijedi novi. Nakon Venere, u Lava će ući Mars, planet akcije i želje, a kad do toga dođe, čeka nas nova doza uzbudljive, strastvene energije. No to nije sve - Mars će u Lava ući 13. srpnja, baš dok je Venera na putu prema izlasku.

"Budući da su i Venera i Mars planeti ljubavi i seksa u astrologiji, svaki put kad se sretnu - što se događa svake dvije godine - započinju novi ciklus povezivanja. Posljednji put su se ove dvije energije susrele na nebu 24. kolovoza 2019. godine u praktičnom znaku Djevice. Djevica je nevjerojatan znak na mnogo načina, ali istina ljubav nije nužno njena snaga, stoga je naš način pristupa ljubavi, romantici i vezama u protekle dvije godine bio sličan Djevičinom pogledu na svijet. A sada će više biti u stilu Lava.", poručuje astrologinja i dodaje kako će zahvaljujući svim tim sudbonosnim susretima na nebu, sva ta romantična, vatrena energija potrajat će još neko vrijeme, čak i kad ljeto bude tek vruća uspomena.

Pitate li se na koje će znakove ovi tranziti najviše utjecati, astrologinja ima odgovor: iako ćemo svi osjetiti posljedice, najviše utjecaja imat će na osobe koje imaju natalne planete u znakovima Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka. 

Pratite Stil i na Instagramu!

25. travanj 2024 21:36