Overlay
ne propustite!

Novi broj Stila posvećen je podizanju raspoloženja: pokrili smo sve, od spize, glazbe i putovanja do shoppinga i nove frizure! A tek ćakula s Goranom...

Piše Stil
17. studenog 2022. - 12:57

U subotu 19. studenog čitateljima Slobodne Dalmacije poklanjamo novi broj priloga Stil. Napunili smo ga pričama, savjetima i idejama za podizanje raspoloženja jer želimo da se i u ovo vrijeme kad pritišću bure i kiše, a dani su tako kratki osjećate veselo, poletno i zadovoljno.

 Kako zalazimo sve dublje u tamniji i hladniji dio godine, mnogi će iskusiti ono što se naziva jesenskim ili zimskim bluesom pa smo vam pripremili veliku priču o prirodnim načinima za podizanje raspoloženja, pri čemu nam je svoje savjete dalo neokliko stručnjaka za različita područja. Vjerujte, mislili smo na sve.

Također vam donosimo i priču o self-careu, ali s odmakom od stereotipa koji se vežu uz taj pojam. Nije sve u izležavanju u pjenjušavoj kupki sa sheet maskom na licu i čašom vina u ruci.

Raspoloženje bi vam mogla popraviti i "Ćakula", u kojoj smo ugostili Goranu Milaković, energičnu splitsku modnu dizajnericu i (master)cheficu.

S obzirom da mnogima proučavanje objava na društvenim mrežama ne popravlja nego kvari raspoloženje, istražili smo aplikaciju koja udara kontru Instagramu i sličnim platformama. Isprobala ju je naša Antea Burazin. I preživjela.

Ako se ubrajate u one koji raspoloženje vole popraviti glazbom, vrijeme je da otkrijete intrigantnoga glazbenika s kojim je porazgovarao Sandro Pogutz. Volite li se oraspoložiti gledanjem serija, Marko Njegić predlaže vam dva nova, intrigantna naslova.

Ako, pak, raspoloženje volite popraviti novom fizurom, dobro će vam doći informacije s londonskog Salon Internationala koje su Gabrijeli Radanović prenijeli splitski pripadnici te branše.

Jedna od stvari koje trenutačno podižu raspoloženje su ugodni mirisi pa smo Anu Franić uputili u potragu za domaćim proizvođačima ukrasnih svijeća, a ako ste od onih koji utjehu traže u hrani, vjerujem da će vam se svidjeti recepti koje nam je otkrila blogerica Anamarija, poznatija kao Tigerlilly47.

Opustite se, zabavite i raspoložite uz novi broj Stila.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 02:23