Overlay
dekica i chanel

‘Falši piknik‘ je novi veliki trend na Instagramu: kad ne mogu pozirati na egzotičnim destinacijama, influenceri lažiraju izlete

Piše Stil
Foto Shutterstock
26. srpnja 2020. - 13:10

Pandemija je stvarno zeznula influencere. Nema više fotografiranja po egzotičnim destinacijama i 'vađenja masti' svima nama koji si to ne možemo priuštiti, bar ne u tolikoj mjeri kao oni, jer živimo na hrvatskoj plaći i nemamo 'deal' s turističkim agencijama i lancima hotela.

No, nakon nekoliko tjedana poziranja po dnevnim boravcima i ostalim, nešto indiskretnijijm prostorijama, influenceri su se domislili kako se pokazati u odjeći koja nije kućna. Pa poziraju u dvorištu ili obližnjem parku, opremljeni kao da su krenuli na izlet.

Uz neizostavne dekice i košarice od pruća kakvih se ne bi posramila Crvenkapica, u kadru se često nađe i bicikl, premda je fotografija snimljena 'izakuće'.

Obavezno su tu i knjiga, po mogućnosti pas te fina spizica dostojna vrlo fensi piknika te ono što zapravo najvažnije: markirana odjeća i prestižni modni dodaci. Sve pršti od Chanel natikača i Loewe slamnatih torbi.

Što je, tu je, treba se snaći, kad već nisu Karibi i Maldivi...  I eto nam novog trenda prozvanog 'fake picnic' odnosno 'falši piknik'. Da ne pretjerujemo dokaz su ove objave.

 

18. travanj 2024 00:07