Overlay
Netflixovi hitovi

Dobra vijest za sve obožavatelje: stiže nam druga sezona serije ‘Bridgerton‘

Piše Stil
Foto Shutterstock
22. siječnja 2021. - 10:52

Serija ‘Bridgerton’ postala je jedan od najgledanijih Netflixovih hitova. Nedugo nakon 'Daminog Gambita' koji je danima bio na prvom mjestu po broju pregleda svugdje u svijetu pa tako i u Hrvatskoj, to mjesto zauzeo je ovaj kostimirani bombončić.

Od kad se pojavio, a većina ga zatim pogledala halapljivo u dan ili dva, jer kako da si pomognemo, ostalo je u našim srcima upražnjeno mjesto za 19-stoljetne romanse, a u mislima želja za dobrim tračevima Lady Whistledown. Srećom, vrlo brzo najavljeno je, a zatim sada i potvrđeno - očekuje nas druga sezona serije!

Opet će se raditi u produkciji Shonde Rhimes, poznate po mega uspješnici 'Uvod u anatomiju', a čini se za sada da bi svi ključni likovi trebali ostati u svojim ulogama. Povijesna drama nastala je po romanima Julije Quinn, koji u sebi ima materijala za još sočnih dogodovština.

DOMIŠLJATA NAJAVA NOVE SEZONE

Najava za drugu sezonu stigla je u obliku pisma Lady Whistledown. Za one koji nisu pratili seriju, ona svako toliko građane Londona izvještava u svojim pamfletima o aktualnim događanjima, pa je tako sada izvijestila i nas.

- Dragi čitatelji, puno je najnovijih tračeva pa mi je čast prenijeti vam vijest: ‘Bridgerton’ će se službeno vratiti s drugom sezonom. Nadam se da ste sačuvali bocu likera za ovu divnu priliku, stoji u obavijesti.

Nadalje ‘Lady Whistledown’ piše da druga sezona serije ‘Bridgerton’ počinje s produkcijom na proljeće, kao i da će se fokus priče prebaciti na Lorda Anthonyja Bridgertona koji želi dominirati novom društvenom sezonom.

20. travanj 2024 10:47