Overlay
sigurni pogodci

Dar za navalu adrenalina: tražite li poklon za ovisnike o videoigricama, evo vam nekoliko prijedloga za puno, puno sati zabave

Piše Vlado Ozretić
Foto Lumina Images
22. prosinca 2021. - 12:39

Evo jedne ideje za darove: darujte sebi ili svojim najdražima – računalnu igricu. Možda mislite da ste prestari za to i upravo rukom odmahujete na naš prijedlog, no što ako bismo vam rekli da, ako ga poslušate, možete ponovno proživjeti isti onaj adrenalinski rush... Znate na koji rush mislimo, većina vas je sigurno provela bezbrojne sate mlateći uokolo što hladnim oružjem, što čarolijama upravo u igrici Diablo 2.

E, pa Blizzard je nedavno odlučio ponoviti svoj bestseler tako što je posve istom gameplayu Diabla 2 dodao osvježenu grafiku. Da, svi likovi iz "dvojke" su tu: od Necromancera, paladina, barbara, amazonke... Leveli su isti, klase oružja su iste... samo je grafika nova. Igrica sada nosi posve logično ime Diablo II: Resurrected, i može je se kupiti i preuzeti sa službenih stranica Blizzarda za 270 kuna. Veći expansion paket košta 400 kuna i sadrži također Diablo III: Eternal Collection.

No, napomena prije nego krenete vaditi kreditnu karticu: najprije provjerite može li vaše računalo uopće "vrtjeti" "dvojku", koja je sada itekako nabrijana. Ispostavi li se da ne može, nema razloga da se svejedno ne prošetate ulicom sjećanja s nekim drugim računalnim igrama Blizzarda.

U tom slučaju vam savjetujemo legendarni StarCraft. Konkretno i "jedinica" i "dvojka", jer je upravo "jedinica" u svojoj "Remastered" verziji doživjela jednaku sudbinu kao i Diablo II. I ovdje se ne morate brinuti za "you have not enough minerals" scenarij jer je osnovni StarCraft II paket preko Blizzarda besplatan.

Osim toga, tu su i epski World of Warcraft te Warcraft III: Reforged, kao i jednako legendarne Call of Duty razbibrige, koje mogu trajati danima. Samo pripazite da baš cijeli božićni i novogodišnji praznici ne prođu ispred ekrana računala ili igraćih konzola!

Pratite Stil i na Instagramu!

04. svibanj 2024 15:19