StoryEditorOCM
ViralTICK-TOCK

Splićanka Albina nakon trijumfa na Dori: Nisam razočarana što mi Nina Kraljić nije čestitala. Svi drugi jesu, ona je tek jedna kap u moru...

Piše Vinko Paić/PSD
14. veljače 2021. - 16:42

- Jedva čekam doći u Split kod svojih, izgrliti ih i izljubiti! Baka Anđelka mi je prije tjedan dana rekla: Ti pobjeđuješ, bez konkurencije! U to smo ime i nazdravili. Nije baba Vanga, nego Anđelka koja je sve dobro predvidjela, rekla nam je još uvijek uzbuđena Albina Grčić s kojom smo razgovarali u nedjeljno popodne, a uhvatili smo je na putu prema Zagrebu, gdje je sada čekaju, kako kaže, slatke muke oko priprema za Eurosong.

- Stalno sam sa svojima na mobitelu, a brat mi živi u Zagrebu pa ću se s njim vidjeti što me veseli. Osvjetlat ću obraz svom Splitu, ali i cijeloj Hrvatskoj, na Euroviziji. Imam kvalitetnu pjesmu i tim. Potrudit ćemo se najviše što možemo i mislim da imamo dobre šanse. Mi već stvaramo novu priču, razmišljamo kako ćemo "Tick-Tock" podići na još jednu novu razinu, stvarno se ne trebate bojati za nas.

Malo prije našeg poziva mlada Splićanka pričala je s obiteljskom prijateljicom Doris Dragović.

- Čula sam se upravo s njom. Doris je nakon mog nastupa nazvala tatu, ponosna je na mene. Puno mi znači što sam od jedne takve osobe, pjevačke dive, dobila čestitke, prvenstveno što se tiče odgoja, ponašanja, a onda i izvedbe na Dori. Nisam još svjesna svega i dalje sam pod dojmom. Za mene je ovo ogroman uspjeh, jer sam se prije samo godinu dana predstavila široj javnosti u Voiceu. Ispunjena sam, sretna, zadovoljna, ma nemam riječi..., govori nam studentica engleskog jezika i povijesti na splitskom Filozofskom fakultetu.

- Sigurno da će biti naporno uskladiti fakultetske obveze s priprema za Eurosong, ali uvijek sam se trudila biti uspješna sa svih strana i fakultet nikad nisam zanemarivala pa neću ni sada. Imam susretljive profesore i kolege i to je nešto što mi je jako važno.

Netom nakon što su se u Opatiji ugasila svjetla reflektora, pobjednici Dore njezini su konkurenti čestitali na pobjedi. Svi osim - Nine Kraljić!

- Nisam razočarana što mi Nina nije čestitala, ja se želim okružiti pozitivnim ljudima kao i dosad, to mi je jedino važno. Svi su mi drugi čestitali, ona je tek jedna kap u moru..., iskreno će Albina koja je iz Splita u Opatiju stigla autobusom, a za pjesmu "Tick-Tock" autora Branimira Mihaljevića dobila je 198 bodova i bila prva po glasovima žirija i TV gledatelja.

image
HRT PRESS
Dario Njavro, Renato Branđolica
Albina Grčić

Pobjednica prve sezone "The Voicea" Nina Kraljić koja nas je 2016. već predstavljala na Eurosongu, na Dori je nastupala prva i s pjesmom "Rijeka" osvojila drugo mjesto. Iako su joj kladionice cijelo vrijeme predviđale pobjedu, baš kao i fanovi Eurovizije, televizijska publika odlučila je drugačije, što je pjevačica teško primila, pa je u noći sa subote na nedjelju na društvenim mrežama objavila niz razočaranih komentara. U nekima od njih obrušila se na HRT radi navodne sabotaže, baš kao i na samu pobjedničku pjesmu. Tvrdi da nije slučajno nastupala prva te kako je na tonskoj probi umjesto svoje slušala Albininu pjesmu, a navodno se za njezinu pjesmu "Rijeka" nije uopće moglo glasati.

- Ne mislim čestitati nečemu iza čega ne stojim, previše znam o kulisama koje su se odigrale i predugo sam i sama u žrvnju HRT igre. Čestitke svima, ponajviše Mii, Bernardi i Tomi koji su mi osobno bili bolji i od mene i od Albine, napisala je tijekom nedjelje.

Mnoge su njezini komentari i to što se ne može pomiriti s porazom poprilično iznenadili pa joj je tako jedan pratitelj napisao: Šteta što si kao rijeka ovime odnijela moju ljubav prema tvom besprijekornom talentu, dođi sebi!

Osim toga, Ninine reakcije prepravile su Twitter, pa tako strani obožavatelji Eurosonga pišu da poraz prihvaća kao Donald Trump dijeleći i fotografije na kojima ispija vino u green roomu.

Kada smo pjevačicu zamolili za komentar napisala nam je: Razgovarajte s pobjednicom, molim vas. Imajte razmijevanja, nikakve izjave o meni. Dosta je bilo.

Ninine optužbe na televiziji nisu željeli komentirati.

- HRT-u nije ni na kraj pameti komentirati njezine noćne statuse, bilo je sve što su nam rekli na Prisavlju.

Nakon što su čuli pjesmu fanovi Eurovizije diljem svijeta pišu kako je Hrvatska napravila veliki pomak i napokon na ovo natjecanje poslala modernu pjesmu s kojom se nećemo posramiti, a predviđaju joj i dobar plasman.

29. travanj 2024 04:07