StoryEditorOCM
ForumOsebujna diva

‘Sada ću vam biti najiskrenija. Mene je bilo strah‘: Josipa Lisac prokomentirala je svoju izvedbu himne koja nije ‘sjela‘ svima

Piše L.L.
18. veljače 2020. - 19:00

O osebujnoj izvedbi himne na inauguraciji Zorana Milanovića danas se priča, kako na svim mogućim platformama, tako i uživo. Josipa Lisac je top tema, njen nastup zanimljiviji je javnosti od izdanja nekadašnje predsjednice i prve dame, od ponašanja Andreja Plenkovića i ostatka političkog vrha u trenucima u kojima je Milanović izricao prisegu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Način izvedbe 70-godišnje dive domaće glazbene scene, naime, bio je, u najmanju ruku poseban. Ostavio je javnost koja je na nacionalnoj televiziji i preko društvenih mreža pratila i u isto vrijeme komentirala inauguraciju, pod dojmom.

Pozitivnim i negativnim. Kako koga.

A svoj je dojam nakon što je ceremonija završila podijelila i pjevačica. 

"Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi", prokomentirala je za 24 sata.

Himnu je Josipa otpjevala uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića.

"Dugo smo Josipa i ja čekali suradnju. Ostvarili smo je na najvišem nivou u zemlji. Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima", rekao je Zvjezdan za spomenuti portal, na što je Josipa kroz smijeh dodala: "Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda".  

image
Boris KovačevHanza Media
29. travanj 2024 21:31