Overlay
Povratak 200-ih

Zimski trend za smznuti se: nose se kratko rezani džemperi i goli trbušnjaci

Piše Stil
Foto Be funky
14. listopada 2021. - 14:07

Moda ranih 2000-ih se vratila. To je za vrijeme tjedna mode postalo jasnije nego ikada do sad. Dok su ranije pojedine influencerice inspirirane It djevojkama s početka tisućljeća znale odjenuti traperice niskog struka i na njih nabaciti crop top, s revija su nam dizajneri poručili da to više nije tek povremeni trend za odvažne.

Čak i smjerna Muccia Prada koja je ljubiteljica odmjerene odjeće, čija idealna MiuMiu djevojka izgleda kao da subote provodi u kazalištu, a ne na ludom partiju, prigrlila je ključne okosnice modnih strujanja toga doba. Glavne su tu hlače i suknje niskog struka i nezaobilazni crop-topovi i odrezani džemperi kako bi se istaknuli goli trbušnjaci.

Trend su svakako prigrlile i suvremene zvijezde - modeli, pjevačice, ali i obične cure na društvenim mrežama. Džemperi se nose uz obične traperice, ali i ultra kratke 'školske' suknjice. Preko njih možete odjenuti svoj omiljeni kožni sako ili kaput i biti spremni za tulum, a za one zimogrozne koji moraju na posao ili na fakultet tu su uvijek i košulje koje se mogu nositi ispod. Super je što većina kardigana zapravo i odašilje onu 'Clueless' vibru, pa je pogodna za različita kombiniranja.

Donosimo nekoliko dobrih modela koje smo pronašli u aktualnoj high street ponudi od kojih ćemo sigurno barem jedan odabrati i za sebe.

image
Mango
image
Pull&Bear
image
Pull&Bear
image
Zara
image
Zara
image
Stradivarius
image
Stradivarius
22. travanj 2024 18:29