Overlay
kulerica

Vjenčanica o kojoj svi pričaju: Chlöe Sevigny se udala za Sinišu Mačkovića u kreaciji Jean Paul Gaultiera, hoće li ovaj detalj postati trend?

Piše Stil
Foto AFP
17. svibnja 2022. - 11:54

Neke su žene jednostavno toliko kul da gotovo sve što učine (i odjenu) izazove salve oduševljenja, a potom, najčešće, postane trens. Jedna od najkul cura po mnogima je Chloë Sevigny stoga će biti zanimljivo vidjeti je li upravo pokrenula jedan pomalo kontroverzan trend.

Dvije godine nakon što se u njujorškoj gradskoj vijećnici u visokoj trudnoći udala za galerista Sinišu Mačkovića, Chloë je konačno je imala svoje veliko vjenčanje, za koje je odabrala haljinu s potpisom Glenna Martinsa iz Haute Couture linije modne kuće Jean Paul Gaultier. Haljina o kojoj danas svi pričaju gotovo je potpuno prozirna. 

Ostali detalji koji će možda zanimati one koji planiraju vjenčanje (ili samo vole znati sve pojedinosti iz života poznatih) su da je obred održan u romantičnoj bijeloj kapeli u Darienu u Connecticut, mlada je u rukama imala buket kala, mladoženja (inače rodom iz Zaprešića) je nosio crni smoking a njihov dvogodišnji sinčić Vanja svečano mornarsko odjelce. 

Uzvanicima su posluženi martiniji, kamenice i kokteli od škampa - vrlo kul i pomalo retro, baš kao Chloë - a među uzvanicima je bila i glumičina kolegica i najbolja prijateljica Natasha Leone, još jedna kul cura koju volimo (i gledamo, u novim nastavcima Ruske lutke).

Nakon ceremonije, mladenci su se u starinskom Mercedesu kabriolet coupe s natpisom 'Upravo vjenčani' i konzervama koje su visile sa stražnje strane odvezli u Waveny House u New Canaanu, otmjeno povijesno zdanje nalik na dvorac, sagrađeno 1912. Nakon toga uslijedio je afterparty u noćnom klubu njezina brata u New Yorku, Paul's Casablanca, gdje je Sevigny stigla odjevena u bijeli čipkasti kombinezon s cvijećem u kosi.

20. travanj 2024 14:46