Overlay
zaštita i njega

U Poliklinici Bagatin pripremite kožu za ljeto i naručite se na dermatološki pregled, čekaju vas najsuvremeniji tretmani uz primamljive popuste

Piše PR
23. svibnja 2022. - 11:48

Ljeto je pred vratima, a našoj koži je potrebna maksimalna njega i zaštita od sunca. Zbog toga je bitno prepustiti se rukama vrhunskih stručnjaka. U potrazi za onim najboljima uputili smo se u Dioklecijan Hotel & Residence u Splitu, točnije u Polikliniku Bagatin, vodeću za estetsku kirurgiju, dermatologiju i stomatologiju u regiji gdje su nam stručnjaci dali odgovor kako najbolje pripremiti kožu za ljetne mjesece.

Izlaganje UV zrakama bez pravilne zaštite može ozbiljno oštetiti našoj koži, pogotovo ako je ona osjetljiva ili ako se osoba tijekom života muči s hiperpigmentacijskim mrljama, alergijama, osipima ili gljivičnim infekcijama. Često te promjene ignoriramo, a u susret ljetu potrebno je napraviti kvalitetan dermatološki pregled i poslušati savjete stručnjaka koji vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili liječenja vaše problematike. U tome je stručnjakinja dr.med. Mateja Jelača Cicović, specijalistica dermatovenerologije koja će postaviti vašu dijagnozu te prema njoj napraviti plan terapije za odgovarajuće liječenje.

image

Poliklinika Bagatin

Također, na dermatološkom pregledu u Poliklinici Bagatin možete saznati koji je najbolji način pomlađivanja vaše kože lica. Među širokom paletom estetskih tretmana, specijalist dermatolog odabrat će onaj koji idealno odgovara stanju i tipu vaše kože.

Osim dermatoloških pregleda, dr.med. Cicović posebnu pažnju posvećuje individualnosti svakog pacijenta, što u sferi estetike znači primjena raznolikih metoda pomlađivanja uz zadržavanja osobnih karakteristika lica poput tretmana Botoxom ili hijaluronskim dermalnim filerima.

Važnost pregleda madeža

Osim dermatološkog pregleda, osobama koje imaju madeže na koži posebno se savjetuje dermatoskopija. Dermatoskopijom se može odrediti je li madež potrebno odstraniti ili ne, a zbog toga se nerijetko kaže kako je dermatološki pregled prva linija obrane od raka kože.

Naime, madeži se s godinama kontinuirano pojavljuju, a postojeći mijenjaju i nije moguće potpuno spriječiti njihov nastanak. Zbog toga ih je bitno redovito pregledavati. U Poliklinici Bagatin dr.med. Cicović će pregledati vaše madeže, dijagnosticirati promjene na njima te odrediti kada je određenu promjenu potrebno ukloniti.

image

Poliklinika Bagatin

U slučaju da uočite promjene u madežu, u smislu pojave asimetrije, nepravilnosti rubova, promjene boje ili povećanje promjera, svakako se obratite dermatologu na konzultacije. Pregled madeža preporuča se jednom godišnje posebno prije ljetnih mjeseci.

Pravilna zaštita i njega kože

Osim kvalitetnog dermatološkog pregleda, u susret ljetnim mjesecima trebamo imati na umu i pravilnu zaštitu i njegu lica.

U susret ljetu, Poliklinika Bagatin pripremila je popuste na najtraženije tretmane na kojem će vam vaše lice biti zahvalno. Do 31. svibnja ne propustite do 30% popusta na odabrane tretmane koje možete iskoristiti do 31. kolovoza!

HydraFacial Deluxe

Kada je suhoj i umornoj koži potrebna revitalizacija koja će joj osigurati dubinsku hidrataciju i njegu tu je HydraFacial. Suvremena vrtložna Vortex tehnologija bezbolnim vakumom dubinski izvlači nečistoće iz pora, a istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima.

image

Poliklinika Bagatin

Glavni koraci tretmana - nježan piling kože, uklanjanje nečistoća, hidratacija te regeneracija površine kože s antioksidansima i peptidima omogućuju njezin pojačani sjaj. Potražite ga u Poliklinici Bagatin na odličnom popustu od 20%!

Bagatin Special

Tretman posebno osmišljen u suradnji stručnjaka Poliklinike Bagatin i vještih majstora iz REVIDERM laboratorija, renomirane njemačke kompanije. Tretman je idealan za rješavanje problematika umorne i obješene kože lica. Kombinacijom metoda mikrodermoabrazije, ultrazvuka i laserskog pomlađivanja koži lica vraća se tonus, elastičnost i strukturalni integritet.

image

Poliklinika Bagatin

Tretman je upotpunjen visoko koncentriranim perparatima za zatezanje kože poput O2 Hydro fluida, njegujuće maske i revolucionarne Speed lift ampule. Potražite ga u Poliklinici Bagatin na odličnom popustu od 30%!

Kako uplatiti Pre-summer sale popust?

Izaberite svoj omiljeni tretman iz naše Pre-summer sale ponude te u samo nekoliko klikova uživajte u luksuznim tretmanima. Posjetom na ovaj link kupite svoj omiljeni tretman ili iznenadite dragu osobu savršenim poklonom. Online plaćanje vrši se putem Internet bankarstva kreditnim karticama u sigurnom i provjerenom CorvusPay sustavu. Možete uplatiti jednokratno ili beskamatno do čak 12 rata! Ako želite, osoblje Poliklinike Bagatin će Vam poslati siguran link i u samo nekoliko klikova na svoju mail adresu dobit ćete potvrdu svoje kupnje.Bitno je naglasiti kako je Pre-summer sale ponuda vezana isključivo za uplate do utorka 31. svibnja. Uplatiti možete u našim Poliklinikama u Zagrebu i Splitu ili online.

Iskoristivost popusta

Uplaćene tretmane na Pre-summer sale popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu već ih možete iskoristiti do 31. kolovoza. Za više informacija pošaljite upit putem maila info@bagatin.hr ili nazovite +385 1 46 10 225.

20. travanj 2024 07:56