Overlay
Proljetni trend

U dućane stižu prvi ovogodišnji modeli sandala: sve imaju jednu zajedničku stvar, ali zato dolaze u najrazličitijim bojama

Piše Stil
Foto Collage Maker
1. ožujka 2021. - 17:43

Iako sigurno još neko vrijeme nećemo obuti svoje omiljene proljetne sandale, to nas ne sprječava da maštamo o novima. Toplo vrijeme i sunce, a skupa s njima i ponuda high-street dućana u nama bude želju da isprobamo ovogodišnje modele. Nikakvo čudo, još koji tjedan i bacit ćemo se na istraživanje kupaćih kostima potraju li ovakve temperature!

Proljeće nam je jedno od najdražih godišnjih doba za osmišljavanje modnih kombinacija. U njega možemo ubaciti neke komade iz zimskog asortimana kao što su laganije veste, traperice i košulje, a već posuđujemo i iz ljetnog dijela ormara tako da je pregršt opcija omogućeno. Potrebno nam je tek nekoliko 'osvježenja' u garderobi da bismo se osjećale kao stilske zvijezde.

S obzirom na to da su brendovi već izbacili velik broj modela cipela, imamo dojam da bismo u njih mogle prvo investirati. Kako nam se za sada čini, ključni trend koji nas čeka su sandale s kvadratastim vrhom. Zaboravite zaobljene i špicaste modele, kakve god cipele odabrali ključno je da imaju ravan prednji završetak.

Osim toga jako popularne bit će japanke, posebno one na malu potpeticu kakve smo znali vidjeti i lani, a sad su posve zavladale online trgovinama i izlozima po gradu. Što se tiče spektra boja kojeg ćemo se nagledati, on je baš klasično proljetni - lila, bijelo, ružičasto, bež. Budete li gazili po cvijeću, stopala će vam se skroz izgubiti u travi!

Na snazi ostaju i vrlo moderne tanke trakice, koje se mogu vezati uz nogu ili samo prekrivati prednji dio vašeg stopala. S obzirom na to da ovogodišnji modeli otkrivaju veliki dio stopala, morat ćete uložiti i u dobru pedikuru jer će glavni trend biti upravo naglašavanje svojih elegantnih nogica.

Pogledajte kakve modele u ovom stilu smo pronašli u high-street dućanima koje možemo naći u Hrvatskoj, od ravnih do onih na petu, svatko će sebi moći odabrati neki koji mu se sviđa.

image
Mango
image
Mango
image
Mango
image
Bershka
image
Bershka
image
Zara
image
Zara
image
Stradivarius
15. travanj 2024 12:38