Overlay
idealno za jesen

Svi su poludjeli za novom manikurom Hailey Bieber: već je ogroman hit na društvenim mrežama, a želite li je isprobati, trebat će vam ove tri stvari

Piše Stil
Foto @haileybieber
22. rujna 2022. - 11:09

S dolaskom jeseni stiže vrijeme za promjene: garderobe, frizure, manikure... A po ovom posljednjem pitanju, želite li biti u trendu, odabrat ćete manikuru koja je osvojila društvene mreže, a Vogue ju je već najvećim hitom jeseni. Promovirala ju je Hailey Bieber, što nas ne čudi jer manekenka i skincare zvijezda 2022. je proglasila "godinom glazirane kože", što bi se trebalo odnositi na kožu koja se sjaji od zdravlja (i njege skupocjenim preparatima poput onih iz Haileyine nedavno lansirane linije "Rhode"), a potom je "glaziranje" prebacila i na nokte, što bi značilo da njene manikure imaju mliječne tonove sa snažnim sedefastim, gotovo holografskim efektom. 

Nova Haileyna manikura varijacija je na temu, u tonu mliječne čokolade prikladnijem za jesen, a ima jednaki sedefasti efekt kao i ultra popularna "glazed donut" manikura. Hoćete li je isprobati?

Odlučite li se na to, uz bilo koji lak u odgovarajućoj smeđoj nijansi, trebat će vam tri stvari: kromirani prah sa sedefastim efektom, gel lak (bazni ili završni) i LED lampa za gel nokte. Postupak je, hm, jednostavan. Nanesite lak za nokte u bilo kojoj nijansi i ostavite da se potpuno osuši. Zatim nanesite sloj gel laka i sušite pod LED svjetlom najmanje 30 sekundi. Na kraju utrljajte kromirani prah po cijelom noktu, nanesite završni sloj gel laka i osušite ga pod LED lampom. 

Što se tiče kromiranog praha, predlažemo vam ovu povoljnu opciju s Amazona, a u nastavku donosimo nekoliko prijedloga lakova za nokte koje možete koristiti kao početni sloj.

image
Chanel
image
Bourjois
image
Sally Hansen
image
Catrice
image
Sally Hansen
image
Zara
image
OPI
image
Oriflame
23. travanj 2024 03:52